Antena Meniu Search
x

Update Şase răniţi grav, după ce o dubiţă a pătruns pe trotuar şi a lovit în plin clienţii unui pub din Ţara Galilor

Cel puţin cinci persoane au suferit răni grave, după ce o dubiţă a pătruns pe trotuar şi a lovit în plin clienţii unui pub din Ţara Galilor.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 14:09

Cinci răniţi grav, după ce o dubiţă a pătruns pe trotuar şi a lovit în plin clienţii unui pub din Ţara Galilor
Cinci răniţi grav, după ce o dubiţă a pătruns pe trotuar şi a lovit în plin clienţii unui pub din Ţara Galilor - WalesOnline via Daily Star
  • Autorităţile locale investighează dacă incidentul poate fi considerat unul cu iz terorist.

UPDATE, 13.59: Autorităţile din Ţara Galilor au anunţat că incidentul s-a produs după ce şoferului, un bărbat de 79 de ani, i s-a făcut rău la volan. Şase persoane au suferit răni grave şi au fost transportate de urgenţă la spital. Din fericire, viaţa victimelor nu este pusă în pericol. Alte persoane au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar au refuzat să fie transportate la spital.

Incidentul s-a petrecut joi seara în Pontyclun, oraş situat în sudul Ţării Galilor. Conform Daily Star, localul avea câteva mese aşezate în exterior, pe trotuar, iar acestea erau pline cu clienţi în momentul în care s-a produs incidentul.

Martorii au solicitat intervenţia de urgenţă a forţelor de ordine, iar iniţial s-a intervenit la faţa locului cu cel puţin cinci ambulanţe, un elicopter şi mai multe echipaje de Poliţie. Cel puţin cinci persoane au suferit răni grave, altele scăpănd cu tăieturi suferite după ce cioburi au zburat în toate direcţiile.

Iniţial, forţele de ordine au solicitat oamenilor să evite zona. Ulterior, anunţul a fost retras. Deocamdată nu se ştie exact dacă incidentul are conotaţii teroriste sau pur şi simplu şoferul a pierdut controlul volanului şi astfel s-a produs un accident de circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Şase răniţi grav, după ce o dubiţă a pătruns pe trotuar şi a lovit în plin clienţii unui pub din Ţara Galilor