Antena Meniu Search
x

Video Cine este milionarul german mort în accidentul aviatic din Costa Rica. Întreaga lui familie a pierit după ce avionul s-a prăbuşit în mare

Un celebru milionar german şi întreaga lui familie - partenera de viaţă şi cei doi copii ai lor - şi-au găsit sfârşitul într-un accident aviatic. Aeronava privată cu care călătoreau s-a prăbuşit în Marea Caraibilor, în apropiere de Costa Rica. Rainer Schaller este fondatorul unui renumit lanţ de săli de fitness în Europa, cu o avere estimată la 250 de milioane de euro. 

de Redactia Observator

la 23.10.2022, 21:47

Vezi și

Avionul privat Piaggio 180 a decolat din oraşul turistic Palenque din Mexic şi era în drum spre Limón, o staţiune cunoscută din Costa Rica. Cu aproximativ 40 de kilometri înainte de aterizare, avionul de mici dimensiuni a dispărut de pe radar, iar contactul cu turnul de control s-a întrerupt brusc. 

Autorităţile din Costa Rica au intrat imediat în alertă şi au început căutările. La 28 de kilometri de destinaţie au fost găsite câteva rămăşiţe ale avionului. Printre ele, o geantă, părţi din fuzelaj şi scaune ale aeronavei: "Ce încercăm, în primul rând, să facem este să găsim victimele, ca să putem oferi pace famiilor".

După ore întregi de căutări în apele Mării Caraibelor, au fost găsite două cadavre - un adult şi un copil. Iar identificarea lor a venit ca un şoc pentru întreaga lume. La bordul avionului se aflau milionarul Rainer Schaller, în vârstă de 53 de ani, partenera sa, Christiane Schikorsky, în vârstă de 44 de ani, cei doi copii ai lor, Aaron și Finja, dar şi antrenorul personal al antreprenorului. Pilotul, în vârstă de 66 de ani, era cetăţean elveţian. 

Cine este Rainer Schaller, milionarul german mort în accidentul aviatic

Rainer Schaller este proprietarul celui mai mare lanţ de săli de fitness din Germania, McFit, cu peste 200 de centre deschise în Germania Austria, Italia, Polonia și Spania. Rainer Schaller avea peste 40.000 de angajaţi şi o avere estimată la 250 de milioane de euro.

În 2010, milionarul german a fost implicat într un scandal, când la festivalul de muzică techo Love Parade pe care l-a organizat la Duisburg, în vestul Germaniei, 21 de tineri au murit şi alţi 600 au fost răniţi într-o busculadă. Rainer Schaller nu a mai organizat evenimentul niciodată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cine este milionarul german mort în accidentul aviatic din Costa Rica. Întreaga lui familie a pierit după ce avionul s-a prăbuşit în mare