Antena Meniu Search
x

Avion cu cinci cetățeni germani la bord, dispărut în Costa Rica. Aeronava a pierdut comunicaţia cu turnul de control

Un avion de mici dimensiuni din Mexic cu cinci cetăţeni germani la bord a dispărut vineri, 21 octombrie în largul statului Costa Rica, a anunţat ministrul Securităţii Publice, Jorge Torres, anunţă lalibre.be.

de Redactia Observator

la 22.10.2022, 11:54

Aeronava a pierdut comunicaţia cu turnul de control
Avion cu cinci cetățeni germani la bord, dispărut în Costa Rica - Shutterstock

„Am primit o alertă de dispariţie privind un avion, un zbor privat din Mexic către aeroportul Limon. La bordul aeronavei se aflau cinci cetăţeni de naţionalitate germană”, a spus ministrul într-un mesaj video difuzat de ministerul său, potrivit News.ro.

„Avionul a pierdut comunicaţia cu turnul de control de lângă La Barra de Parismina, în Caraibe din Costa Rica şi am activat imediat protocolul intern” pentru a-l localiza, a spus oficialul.

El a adăugat că avionul a dispărut vineri, 21 octombire, la ora locală 18:00. După câteva ore, căutările au fost suspendate din cauza nopţii şi a „vremii rea” şi se vor relua sâmbătă, 22 octombrie, a spus ministrul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Avion cu cinci cetățeni germani la bord, dispărut în Costa Rica. Aeronava a pierdut comunicaţia cu turnul de control