Antena Meniu Search
x

Clădiri prăbuşite în centrul Marsiliei. Cel puţin doi răniţi, un alt imobil de locuinţe în pericol să cadă

Mai multe clădiri de locuinţe învecinate s-au surpat în centrul Marsiliei, pe o stradă din cartierul popular Noailles. Sunt cel puţin doi răniţi, iar o altă clădire se află în pericol să cadă.

Mai multe clădiri de locuinţe învecinate s-au prăbuşit în centrul Marsiliei. Sunt cel puţin doi răniţi, iar o altă clădire se află în pericol să cadă.

Două clădiri din centrul Marsiliei, una de patru, iar cealaltă de cinci etaje, situate pe rue d'Aubagne, o stradă din cartierul popular Noailles. s-au transformat în mormane de moloz după ce acestea s-au prăbuşit.

Totul s-a întâmplat la ora locală 10.00 (11.00, ora României), în urma prăbuşirii fin cel puţin doi răniţi, aceştia fiind simplii trecători. Potrivit primelor informaţii, 12 persoane ar putea locui la aceste adrese.

Pomperii au avertizat că o a treia clădire vecină cu cele prăbuşite este, de asemenea, în pericol să cadă.

Staţia regională a postului de televiziune France 3 a anunţat că prăbuşirea clădirilor din Marsilia ar putea avea legătură cu gazele naturale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Clădiri prăbuşite în centrul Marsiliei. Cel puţin doi răniţi, un alt imobil de locuinţe în pericol să cadă