Antena Meniu Search
x

CONCLUZIE ŞOCANTĂ în cazul morţii lui Mircea Cozmiuc, românul de 23 de ani ÎNJUNGHIAT în plină stradă, în Marea Britanie (VIDEO)

După opt ore de deliberări, 12 juraţi, şapte femei şi cinci bărbaţi, au decis condamnarea pentru crimă a irakianului Sivan Amin, în vârstă de 37 de ani. 

După opt ore de deliberări, 12 juraţi, şapte femei şi cinci bărbaţi, au decis condamnarea pentru crimă a irakianului Sivan Amin, în vârstă de 37 de ani. 

Amin a fost găsit vinovat pentru uciderea românului de 23 de ani, Mircea Gheorghe Cozmiuc, pe care l-a înjunghiat de peste 20 de ori, în plină stradă, în Wolverhampton, Marea Britanie. Cei doi erau colegi de apartament.

Atacul violent a avut loc în septembrie 2016.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mircea Cozmiuc era plecat de aproape doi ani in Marea Britanie şi lucra la Amazon. În ziua fatidică, în jurul orei 7 de dimineaţă, tânărul se îndrepta spre muncă. Era ultima lui zi de lucru inainte de concediul pe care plănuise să şi-l petreacă acasă, la Braşov.

A fost atacat fulgerător de câţiva indivizi care au dispărut apoi in viteza cu o masina de culoare gri. Rănit grav, tânarul de 23 de ani era încă în viaţă când a fost descoperit, dar a murit o oră mai târziu, la spital.

Autopsia a arătat că Mircea a murit din cauza nenumăratelor răni de cuţit de la nivelul pieptului.

La scurt timp după incident, poliţia britanică a arestat trei suspecţi în vârstă de 33, 34 şi 36 de ani. Suspectul principal era nimeni altul decât colegul de apartament al românului, Sivan Amin.

Ieri, Tribunalul Birmingham l-a găsit vinovat pentru uciderea lui Mircea Cozmiuc. 

După ce a fost audiat, inspectorul Jim Munro, de la POliţia din West Midlands, a declarat că motivul crimei a fost gelozia.

"Se pare că Amin devenise gelos pe ceilalţi prieteni ai lui Mircea. Iar asta a dus la atacul brutal", a spus Munro, potrivit presei britanice.

Într-o declaraţie care a fost citită în faţa instanţei, sora românului afirmă: "A fost foarte greu pentru noi să acceptăm faptul că Amin a comis crima. Încă mai am sentimentul că Mircea este Marea Britanie, muncind din greu sau bucurându-se de viaţă alături de prieteni. Ne lipseşte foarte mult şi nu vom fi niciodată capabili să îi spunem adio".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » CONCLUZIE ŞOCANTĂ în cazul morţii lui Mircea Cozmiuc, românul de 23 de ani ÎNJUNGHIAT în plină stradă, în Marea Britanie (VIDEO)