Antena Meniu Search
x

Coreea de Nord se dezlănțuie din nou contra lui Donald Trump. Discurs plin de insulte al ministrului de externe, la ONU

Ministrul de Externe al Coreei de Nord s-a dezlănțuit cu un discurs plin de insulte la adresa lui Donald Trump. Discursul a fost ținut în Adunarea Generală ONU.

Ministrul de Externe al Coreei de Nord s-a dezlănțuit cu un discurs plin de insulte la adresa lui Donald Trump. Discursul a fost ținut în Adunarea Generală ONU.

Mult așteptatul discurs al ministrului de externe al Coreei de Nord, Ri Yong-ho, în Adunarea Generală ONU a fost un adevărat potop de insulte la adresa lui Donald Trump. ”Tulburat mintal”, ”megaloman”, ”Lying King”, ”Președintele-demon” sunt doar câteva dintre insultele cu care ministrul nord-coreean l-a portretizat pe Președintele SUA.

Ri Yong-ho l-a avertizat pe Trump că a făcut o greșeală ireversibilă când l-a făcut pe liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, ”omul-rachetă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

De asemenea, ministrul l-a amenințat pe președintele american că va plăti amarnic pentru afirmația că va distruge total Coreea de Nord în caz de agresiune la adresa SUA sau a oricărui aliat.

Potrivit lui Ri, Coreea de Nord este ”la doar câțiva pași de ultima etapă a finalizării forțelor sale nucleare” și a spus, de asemenea, că ”nu e nicio șansă ca țara sa să fie clintită vreun centimetru din obiectivele sale din cauza sancțiunilor impuse de forțe ostile”.

Discursul lui Ri Yong-ho e asemănător declarației făcute zilele trecute de liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un. Inclusiv multe dintre insultele ministrului de externe de la Phenian au fost preluate de la șeful său.

Oficialul nord-coreean a susținut în discursul său că țara sa ”e o putere nucleară responsabilă și nu va folosi armele nucleare dacă nu va fi atacată”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Coreea de Nord se dezlănțuie din nou contra lui Donald Trump. Discurs plin de insulte al ministrului de externe, la ONU