Antena Meniu Search
x

Alertă din cauza Coreei de Nord! Regimul de la Phenian, suspectat că a detonat încă o BOMBĂ NUCLEARĂ

Este din nou alertă din cauza Coreei de Nord. Regimul comunist de la Phenian e suspectat că a detonat încă o bombă nucleară, după ce a fost detectat un seism.

Este din nou alertă din cauza Coreei de Nord. Regimul comunist de la Phenian e suspectat că a detonat încă o bombă nucleară, după ce a fost detectat un cutremur de 3,4 pe Scara Richter.

Cutremurul a fost anunţat de Agenţia Seismică din China şi a avut epicentrul în Coreea de Nord. Potrivit specialiştilor chinezi, a fost un cutremur produs la suprafaţă, ceea ce a alimentat suspiciunea că regimul de la Phenian a detonat o nouă bombă nucleară.

Cutremurele precedente raportate în Coreea de Nord au coincis cu testele nucleare făcute de regimul condus de Kim Jong-Un. Ultimul a fost efectuat pe 3 septembrie, când a fost detonată o bombă cu hidrogen.

Presa japoneză vorbeşte, de asemenea, despre un posibil nou test nuclear. Sud-coreenii, în schimb, care, în cele mai multe cazuri, au fost primii care au anunţat testele nord-coreenilor spun că, foarte probabil, de această dată a fost un cutremur provocat de cauze naturale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Alertă din cauza Coreei de Nord! Regimul de la Phenian, suspectat că a detonat încă o BOMBĂ NUCLEARĂ