Antena Meniu Search
x

Foto Coşmarul unei mame silite să petreacă 20 de ore descâlcind părul fiicei. Copila avea prinse printre şuviţe 150 de jucărioare

O familie din SUA a trecut printr-o adevărată peripeţie, după ce fetiţei i-au rămas prinse în păr 150 de mici jucărioare lipicioase. De 20 de ore a fost nevoie pentru ca părul cele mici să poată fi descâlcit. Mama susţine că acesta a fost cel mai mare coşmar pe care l-a întâminat de la naşterea gemenilor.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.02.2021, 16:41

De 20 de ore a fost nevoie pentru ca părul să poată fi descurcat
O mamă din Pennsylvania, SUA, a trăit un adevărat coşmar, după ce fiica sa şi-a încurcat în păr 150 de jucărioare lipicioase - Lisa Tschirlig Hoelzle via Facebook
  • 150 de jucărioare au rămas prinse în părul unei fetiţe
  • Incidentul a avut loc în Pennsylvania, SUA

O mamă din Pennsylvania, SUA, a trăit un adevărat coşmar, după ce fiica sa şi-a încurcat în păr 150 de jucărioare lipicioase. De 20 de ore a fost nevoie pentru ca părul să poată fi descurcat. Femeia atrage acum un semnal de alarmă asupra bilelor colorate care se lipesc între ele şi care ar putea reprezenta un pericol pe mai departe şi pentru alţi copii. 

Gemenii de șase ani ai familiei se jucau în subsol la începutul lunii ianuarie, când fratele, Noah, a răsturnat o cutie cu respectivele bile chiar peste părul surorii sale Abigail.

Lisa, mama în vârstă de 47 de ani, a spus că avut o experienţă oribilă atunci când Abigail a apărut cu jucăriile prinse în păr, spunând că este cel mai mare coşmar pe care l-a trăit până acum. Femeia şi-a spus oful ulterior pe Facebook. 

''Avea în jur de 150 de bile de acest gen prinse în straturi, în păr. A înrăutățit încercarea de a le îndepărta singuri'', a spus aceasta. 

Din căutările făcute pe Google, părinţii au aflat că balsamul și uleiul vegetal ar putea ajuta la eliminarea jucăriilor, însă rezultatul nu a fost cel aşteptat.  

''Înainte să-ți dai seama, era ora unu dimineața și Abigail nu-și putea ține ochii deschiși. A dormit cu capul pe mine, ca să nu se încurce şi mai mult. Nu că aș fi putut dormi'', a afirmat ea.

Coşmarul familiei a durat mai bine de 20 de ore

A doua zi dimineață, au început din nou să lucreze la descâlcirea părului. 

''Prietenul mamei mele mi-a sugerat ulei mineral și am primit un pieptene bun și mi-am început misiunea. Au fost și multe lacrimi (ale mele). Abigail m-a consolat pe mine și pe Noah pentru că se simțea îngrozitor de ceea ce făceam'', a declarat mama. 

După 20 de ore și în ciuda vârfurilor degetelor umflate ale Lisei, părinţii au fost exaltaţi când s-a terminat totul. Odată ce toate jucăriile au fost scoase, Abigail a petrecut mai mult de o oră în cadă, pentru a ajuta la pieptănarea nodurilor.

''Este ceva despre care vom vorbi toată viața noastră. Voi vorbi despre asta cu viitorii mei nepoți, deoarece a fost una dintre acele experiențe pe care nu le poţi uita vreodată'', a continuat Lisa. 

În urma postării sale, Lisa a fost inundată de mesaje de la cei care au avut experiențe similare.

Însă, potrivit presei locale, producătorul de jucării a spus că ambalajul indică în mod clar că jucăriile se pot încurca în păr şi tocmai din acest motiv părinţii trebuie să îi supravegheze pe cei mici, potrivit dailymail.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Coşmarul unei mame silite să petreacă 20 de ore descâlcind părul fiicei. Copila avea prinse printre şuviţe 150 de jucărioare