Antena Meniu Search
x

Apariţie SF pe o plajă din Filipine: Ce este această URIAŞĂ creatură păroasă care a devenit VIRALĂ pe internet (FOTO şi VIDEO)

O uriaşă creatură păroasă a apărut pe o plajă din Philippine. Oamenii au asemuit-o cu un personaj din serialul de animaţie Avatar şi cu unul din filmull artistic "Poveste fără sfârşit".

O uriaşă creatură păroasă a apărut pe o plajă din Filipine. Oamenii au asemuit-o cu un personaj din serialul de animaţie "Avatar"şi cu unul din filmull artistic "Poveste fără sfârşit".

Potrivit Daily Mail, creatura ar fi fost adusă la ţărm în urma unui cutremur. Localnicii uluiţi s-au înghesuit pe plajă să vadă ciudata apariţie şi să facă selfi-uri cu ea.

Imaginile cu bizara făptură au devenit virale. Internauţii s-au îmtrecut în a identifica uriaşul animal păros.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unii au zis că este Appa, un personaj fictiv din serialul de animaţie Avatar sau Falkor din pelicula "O poveste fără sfârşit".

Unele voci susţin că bestia ar putea fi asemănătoare cu o presupusă creatură jumătate balenă, jumătate urs polar, care a apărut în anul 1924 pe ţărmurile din Africa de Sud şi care a fost poreclită Trunko.

Specialiştii spun însă, că animalul este de fapt carcasa unei balene de şase metri.

Corpul balenei, care cântăreşte aproximativ două mii de kilograme, ar fi devenit alb din cauza stadiului avansat de degradare.

Se presupune că animalul a murit după ce a fost lovit de o navă maritimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Apariţie SF pe o plajă din Filipine: Ce este această URIAŞĂ creatură păroasă care a devenit VIRALĂ pe internet (FOTO şi VIDEO)