Antena Meniu Search
x

CRIMĂ desprinsă din Evul Mediu! Un bărbat a fost supus unor torturi inimaginabile: I-au scos dinţii cu dalta şi ciocanul, i-au tăiat pe viu un TESTICUL şi i l-au dat să-l mănânce (VIDEO)

O crimă desprinsă din Evul Mediu a şocat o ţară întreagă. Un bărbat de 45 de ani, din Marea Britanie, a fost supus unor torturi inimaginabile timp ce mai bine de un an. Criminalii i-au scos dinţii cu dalta şi ciocanul, i-au tăiat pe viu un testicul şi i l-au dat să-l mânânce şi i-au cusut rana cu ac şi aţă, scrie Daily Mirror.

O crimă desprinsă din Evul Mediu a şocat o ţară întreagă. Un bărbat de 45 de ani, din Marea Britanie, a fost supus unor torturi inimaginabile timp ce mai bine de un an. Criminalii i-au scos dinţii cu dalta şi ciocanul, i-au tăiat pe viu un testicul şi i l-au dat să-l mânânce şi i-au cusut rana cu ac şi aţă, scrie Daily Mirror.

Jimmy Prout, de 45 de ani, a fost victima unor torturi greu de descris, în perioada decembrie 2015 - februarie 2016, la care a fost supus de un grup de persoane, despre care el credea că sunt prietenii săi.

Potrivit presei britanice, Zahid Zaman, Ann Corbett, Myra Wood şi Kay Rayworth au fost acuzaţi că l-au ucis pe Jimmy Prout, în februarie anul trecut, trupul acestuia fiind găsit abandonat pe un câmp din Percy Main, în martie 2016, după şase săptămâni de la moartea sa.

Pe acelaşi subiect

În timpul procesului, care s-a încheiat astăzi, cu condamnarea celor patru la un total de 81 de ani de închisoare, procurorii au demonstrat cum Jimmy a fost supus unor abuzuri greu de descris.

Astfel, bărbatul a fost bătut, torturat şi supus unor perversiuni, totul culminând cu moartea acestuia.

Zahid Zaman, un bărbat aflat în scaun cu rotile, şi amanta acestuia, Ann Corbett, au fost acuzaţi că i-au scos dinţii lui Jimmy cu dalta şi ciocanul, i-au tăiat scrotul, pe viu, i-au scos un testicul, l-au fiert şi i l-au dat să-l mănânce. Apoi, i-au pus un inel de metal, încins, în jurul rănii, şi i-au cusut tăietura cu ac şi aţă. De asemenea, se pare că bărbatul a fost supus aceluiaşi tratament de câte ori i s-a deschis rana respectivă.

Procurorii susţin, de asemenea, că bărbatul ar fi fost obligat să întreţină relaţii sexuale cu animale.

Motivul acestor torturi este de-a dreptul halucinant. Principalul autor al torturilor, Zahid Zaman, îl suspecta pe Jimmy că i-ar fi furat nişte unelte, potrivit procurorilor.

 Foto: Zahid Zaman / Jimmy Prout

În urma procesului, Zahid Zaman (43 de ani) a primit 33 de ani de închisoare, iar fosta amantă a acestuia, Ann Corbett (26 de ani), a fost condamnată la 27 de ani.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

Sorin Grindeanu, PRIMA REACŢIE după desemnarea lui Mihai Tudose pentru funcţia de premier!​

Băsescu se ia de faţa lui Mihai Tudose: "Când o vezi, îţi vine să o acoperi!"

CRIMĂ ABOMINABILĂ în Timiş! Un bărbat şi-a CĂSĂPIT fosta iubită, în urmă cu puţin timp. "A lovit-o cu TOPORUL direct în cap şi i-a spus că aşa-i trebuie!"

MĂCEL comis de o ROMÂNCĂ, în Italia! Femeia şi-a ÎNJUNGHIAT soţul cu 12 LOVITURI DE CUŢIT, apoi i-a tăiat ORGANELE GENITALE

Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul adolescentei de 14 ani din Ploieşti, LOVITĂ CU BESTIALITATE şi umilită de alte două colege (VIDEO)​

IMAGINI HALUCINANTE în trafic! Familie cu copil mic, ŞICANATĂ mai mulţi kilometri de şoferul unei dube. La un moment, din autoutilitară coboară cinci gealaţi... (VIDEO)​

REGLARE DE CONTURI în Constaţa! Un bolid de peste 130.000 de euro, FĂCUT SCRUM în toiul nopţii. Cine se află în spatele ATACULUI MAFIOT

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » CRIMĂ desprinsă din Evul Mediu! Un bărbat a fost supus unor torturi inimaginabile: I-au scos dinţii cu dalta şi ciocanul, i-au tăiat pe viu un TESTICUL şi i l-au dat să-l mănânce (VIDEO)