Antena Meniu Search
x

Crimă şocantă în SUA. Preşedinta unei sinagogi din Detroit, găsită într-o baltă de sânge în faţa casei. Femeia, înjunghiată în repetate rânduri

Preşedinta unei sinagogi din Detroit a fost găsită înjunghiată în faţa casei sale din  zona Lafayette Park, relatează news.ro. "E de înţeles, această crimă lasă multe întrebări fără răspuns", a declarat şedul poliţiei care se ocupă de caz.

de Redactia Observator

la 22.10.2023, 07:37

rimă şocantă în SUA. Preşedinta unei sinagogi din Detroit, găsită într-o baltă de sânge în faţa casei. Femeia, înjunghiată în repetate rânduri
rimă şocantă în SUA. Preşedinta unei sinagogi din Detroit, găsită într-o baltă de sânge în faţa casei. Femeia, înjunghiată în repetate rânduri - Profimedia

O femeie, preşedintele consiliului unei sinagogi din Detroit, a fost găsită înjunghiată sâmbătă în faţa casei sale din zona Lafayette Park, a anunţat poliţia, conform Reuters.

Preşedinta unei sinagogi din Detroit, găsită înjunghiată în faţa casei sale

Moartea Samanthei Woll, în vârstă de 40 de ani, fost consilier al unor politicieni democraţi şi preşedinte al consiliului Sinagogii Isaac Agree Downtown, a fost confirmată şi de sinagogă pe Facebook.

„Suntem şocaţi şi întristaţi să aflăm despre moartea neaşteptată a Samanthei Woll, preşedintele Consiliului nostru”, au transmis reprezentanţii sinagogii.

Pe acelaşi subiect

„În acest moment nu avem mai multe informaţii, dar vom împărtăşi mai multe când vor deveni disponibile”, au mai spus ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ofiţerii au fost anunţaţi sâmbătă dimineaţă că o persoană este căzută la pământ, iar când au ajuns la faţa locului, au găsit o „dâră de sânge” care i-a condus la casa lui Woll, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliţie din Detroit.

Poliţiştii consideră că crima a avut loc în casa femeii. Ofiţerii au găsit pe cadavrul lui Woll multiple răni produse prin înjunghiere şi ea a fost declarată moartă la faţa locului, au spus autorităţile.

Până sâmbătă seară, poliţia încă nu a stabilit un posibil mobil al crimei. Dar şeful poliţiei din Detroit, James E. White, a spus că departamentul a mobilizat numeroase resurse în anchetă.

„E de înţeles, această crimă lasă multe întrebări fără răspuns”, a spus White într-o declaraţie trimisă Reuters prin e-mail. El a cerut publicului să aibă răbdare şi să nu tragă concluzii înainte ca autorităţile să poată pune cap la cap ceea ce s-a întâmplat.

„Este important să nu fie trase concluzii până când toate faptele disponibile nu vor fi trecute în revistă”, a spus Smith, adăugând că o actualizare va fi făcută duminică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Crimă şocantă în SUA. Preşedinta unei sinagogi din Detroit, găsită într-o baltă de sânge în faţa casei. Femeia, înjunghiată în repetate rânduri