Antena Meniu Search
x

CRIMĂ terifiantă! O asistentă medicală, mama a trei fetițe, a fost UCISĂ cu sânge rece de un bărbat pe care îl cunoscuse on-line. Ucigașul i-a tranșat corpul cu fierăstrul și l-a aruncat în tomberoane

Un bărbat de 38 de ani a recunoscut că a ucis-o cu sânge rece pe Ingrid Lyne, o asistentă medicală, mamă a trei fetițe.

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a recunoscut, după un an de stat în spatele gratiilor, că a ucis-o cu sânge rece pe Ingrid Lyne, o asistentă medicală, mamă a trei fetițe.

John Charlton a fost acuzat că a ucis-o pe femeie, anul trecut, în aprilie, însă bărbatul a susținut până acum că nu-și aduce aminte ce s-a întâmplat.

Luni, el a admis că se face vinovat de crimă.

Pe acelaşi subiect

Ingrid Lyne (40 de ani), mamă a trei fetițe de 7, 10 și 12 ani, l-a cunoscut pe criminal pe rețelele de socializare. Cei doi s-au întâlnit aproximativ o lună, înainte ca bărbatul să o ucidă cu sânge rece.

În aprilie anul trecut, fostul ei partener a anunțat la poliție dispariția acesteia.Polițiștii au descoperit părți din corpul femeii în tomberoane din diferite zone din Seattle. De asemenea, în locuința acesteia au descoperit un fierăstru în apropierea căzii de baie. Ucigașul s-ar fi folosit de mașina femeii pentru a transporta părți din corpul tranșat în diverse zone ale orașului.

"Comunitatea noastră a fost șocată de uciderea fără sens a lui Ingrid Lyne", a declarat procurorul Dan Satterberg.

Procuratura a cerut 27 de ani de închisoare pentru John Charlton, care urmează să fie judecat pe 5 ianuarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » CRIMĂ terifiantă! O asistentă medicală, mama a trei fetițe, a fost UCISĂ cu sânge rece de un bărbat pe care îl cunoscuse on-line. Ucigașul i-a tranșat corpul cu fierăstrul și l-a aruncat în tomberoane