Antena Meniu Search
x

El este UCIGAȘUL tânărului DECAPITAT din Olt. Tânărul de 20 de ani umbla permanent cu un cuțit la el, iar prietenii lui erau convinși că va ajunge în pușcărie

De la ipoteza în care victima ar fi fost sfâșiată și decapitată de animale, s-a ajuns foarte rapid la o crimă cum rar s-a mai văzut în România.

Cazul bizar al tânărului găsit decapitat pe un drum prăfuit din județul Olt a fost rezolvat de criminaliști într-un timp record. De la ipoteza în care victima ar fi fost sfâșiată și decapitată de animale, s-a ajuns foarte rapid la o crimă cum rar s-a mai văzut în România.

UCIGAŞUL tânărului decapitat din Olt i-a trimis pe poliţişti să răscolească toate veceurile din comună după arma crimei. SFIDARE MAXIMĂ

Ucigașul are doar 20 de ani, însă a comis o crimă cu atâta ferocitate, încât i-a uimit până și pe polițiștii care au anchetat cazul. Și-a înjunghiat în gât victima cu așa forță, încât sărmanul băiat n-a avut nici cea mai mică șansă de supraviețuire, după care a lăsat cadavrul în drum și și-a văzut liniștit de treaba. Animalele au terminat ce a început criminalul, separând complet capul victimei de trunchi.

Articol pe aceeași temă ---> Cazul tânărului decapitat din Olt ia o turnură TERIBILĂ! Cele mai GROAZNICE bănuieli ale anchetatorilor se CONFIRMĂ! Autorul ar fi un PRIETEN al băiatului!

Pe acelaşi subiect

Criminalul are cont de Facebook și afișează o tipologie pe care mulți dintre noi au început să o vadă tot mai des. Fotografii cu diferite obiecte tăioase, sau în ipostaze violente și sfidătoare, comentarii deplasate sau ofensatoare, sticle cu băutură sau alte obieceiuri nesănătoase.

Articol pe aceeași temă ---> Întorsătură ŞOCANTĂ în cazul tânărului din Olt găsit DECAPITAT, în șanţ! Anunţul făcut de anchetatori este de-a dreptul ÎNSPĂIMÂNTĂTOR

Anchetatorii l-au interogat o bună perioadă de timp, în care tânărul și-a recunoscut abominabila faptă, motivând că victima l-a înjurat de mamă. Un motiv atât de banal pentru o crimă absolut înfiorătoare. Tânărul este reținut în acest moment de poliție, fiind acuzat de omor deosebit de grav.

Articol pe aceeași temă ---> Cadavru DECAPITAT, descoperit în Olt. Primar: "Îi lipseşte capul! Este aruncat în drum, la câţiva metri de gardul ultimei case"

Totuși, se pare că prietenii ucigașului știau ce fel de om este, unul dintre ei lăsând un comentariu interesant, chiar profetic la una dintre fotografiile sale: "puscaria te mănâncă, kinezule", la care ucigașul îi răspunde: "asa crezi tu". Iată că prietenul său a avut dreptate.

Articol pe aceeași temă: ---> Poliţiștii au smuls MĂRTURISIREA ucigașului în cazul tânărului decapitat din Olt. Motivul pentru care băiatul a fost ucis în asemenea hal e terifiant de banal (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » El este UCIGAȘUL tânărului DECAPITAT din Olt. Tânărul de 20 de ani umbla permanent cu un cuțit la el, iar prietenii lui erau convinși că va ajunge în pușcărie