Antena Meniu Search
x

Cum vede Vladimir Putin situaţia de pe front: "Ucraina este o chestiune de viaţă şi de moarte pentru Rusia"

Război în Ucraina. Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, într-un interviu acordat jurnalistului Pavel Zarubin, că este "o chestiune de viaţă şi de moarte" pentru Rusia "ceea ce se întâmplă" în Ucraina, în timp ce Occidentul nu urmăreşte decât "să-şi îmbunătăţească (poziţia) tactică", relatează AFP, citată de news.ro.

de Redactia Observator

la 18.02.2024, 21:18

Cum vede Vladimir Putin situaţia de pe front: "Ucraina este o chestiune de viaţă şi de moarte pentru Rusia"
- Getty Images

În fragmentul de interviu publicat pe reţelele de socializare, liderul de la Kremlin a declarat că este "important" ca ruşii şi străinii deopotrivă "să înţeleagă". "Să înţeleagă starea noastră de spirit, să înţeleagă cât de sensibil şi important este pentru ţara noastră ceea ce se întâmplă legat de Ucraina".

Vladimir Putin, mesaj către americani şi europeni

Preşedintele rus a vorbit şi despre interviul său recent acordat americanului Tucker Carlson, foarte popular printre conservatori. Acest interviu, primul acordat de Vladimir Putin presei occidentale de la începutul ofensivei Rusiei în Ucraina, în februarie 2022, a fost foarte mult urmărit. El a fost vizualizat de peste 200 de milioane de ori pe X (fostul Twitter).

În acest mesaj de peste două ore către americani şi europeni, Putin a asigurat că o înfrângere a Rusiei în Ucraina este "imposibilă", afirmând totodată că este pregătit pentru "dialog" cu Occidentul. Sâmbătă, preşedintele rus şi-a felicitat armata pentru cucerirea "totală" a oraşului Avdiîvka, din regiunea Doneţk.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Cum vede Vladimir Putin situaţia de pe front: "Ucraina este o chestiune de viaţă şi de moarte pentru Rusia"