Antena Meniu Search
x

Curcanul Bill, tăiat la piciorul drept, învață să meargă din nou, într-un scaun cu rotile (video)

Curcanul Bill, tăiat la piciorul drept, învață să meargă din nou, într-un scaun cu rotile. Acesta este primul astfel de dispozitiv din lume.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 28.05.2020, 10:19

  • Bill a suferit o tăietură la piciorul drept.
  • Rana i s-a infectat, a fost salvat dar nu mai putea merge.

Medicii i-au salvat viața și, mai mult, au inventat pentru el un scaun cu rotile, astfel încât curcanul Bill să învețe din nou să meargă. Pasărea de peste 27 de kg a început astfel recuperarea după un accident.

Bill este doar unul dintre numeroșii rezidenți din adăpostul de salvare a animalelor Odd Man Inn, din Washougal, Washington, care găzduiește de asemenea mai multe de capre, porci, iepuri și pui.

Bill a fost adus aici dintr-o fermă, după ce o tăietură infectată pe piciorul drept l-a lăsat în imposibilitatea de a merge, dar fără a provoca răni suplimentare la nivelul piciorului. Deși îngrijitorii săi au reușit să-i vindece piciorul, ei au realizat cât de dificil este să-l întorci pe curcan pentru a-i schimba bandajele.

În plus, medicul veterinar care îl îngrijește și-a dat seama că Bill trebuie să slăbească pentru a putea merge din nou pe acel picior. În loc să renunțe la a-l însănătoși complet pe curcan, cei care-l îngrijesc au avut o idee care să-l ajute. Ei au modificat un scaun cu rotile pentru câini, dotându-l cu un ham care să sprijine corpul lui Bill, astfel încât acesta să poate face exerciții zilnice de mers.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De când Bill a început să folosească scaunul cu rotile pentru ședințele sale zilnice de kinetoterapie, săptămâna trecută, el și-a recăpătat încet, dar constant, capacitatea de a merge fără asistență, iar salvatorii lui sunt încântați, scrie goodnewsnetwork.org.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Curcanul Bill, tăiat la piciorul drept, învață să meargă din nou, într-un scaun cu rotile (video)