Antena Meniu Search
x

Foto Damiano David, solistul trupei care a câștigat Eurovision 2021, testat negativ pentru consum de droguri: ''Considerăm cazul închis''

Damiano David, solistul formaţiei italiene Maneskin, câștigătoare a Eurovisionului, a fost testat negativ, drept urmare nu a consumat droguri, au declarat organizatorii concursului, luni, în urma speculaţiilor cum că artistul ar fi consumat cocaină în finală.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 24.05.2021, 22:38

Damiano David, solistul trupei care a câștigat Eurovision 2021, testat negativ pentru consum de droguri
Damiano David, solistul trupei care a câștigat Eurovision 2021, testat negativ pentru consum de droguri - Profimedia Images

Vocalistul a fost testat după ce a apărut pe internet o filmare cu el în care se apleacă peste masă în Camera Verde a competiției din Rotterdam. Imaginile au devenit virale, iar oamenii au speculat că solistul consuma cocaină în acel moment.

Uniunea Europeană a Radiodifuziunii (EBU), cu sediul la Geneva, a declarat că, în urma acuzațiilor de consum de droguri din culise, a analizat faptele, verificând toate materialele disponibile. De asemenea, s-a specificat faptul că Damiano David a fost supus voluntar unui test de droguri, luni, "care a dat un rezultat negativ", potrivit France 24

''Nu a avut loc niciun consum de droguri în Camera Verde și considerăm cazul închis. Suntem alarmați că speculațiile inexacte care duc la știri false au umbrit spiritul și rezultatul evenimentului și au afectat pe nedrept formația."

Artistul a fost dispus să se testeze încă de la început pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor

Pe acelaşi subiect

Artistul respinsese deja acuzaţiile care i-au fost aduse, spunând că este deschis să facă oricând un test. "Nu consum droguri. Vă rog, băieți. Nu spuneți asta cu adevărat, fără cocaină. Vă rog, nu spuneți asta", a spus Damiano David. 

Trupa Maneskin a dus o luptă strânsă cu Franța și Elveția, ajungând în cele din urmă la o victorie. Piesa lor ''Zitti e Buoni'' a strâns 524 de puncte, total cumulat din notele acordate de public, dar şi de juriile naţionale. 

"Dorim să felicităm încă o dată Maneskin și le dorim un succes uriaș. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu partenerul nostru italian Rai la producerea unui spectaculos concurs Eurovision în Italia anul viitor", au declarat oficialii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Damiano David, solistul trupei care a câștigat Eurovision 2021, testat negativ pentru consum de droguri: ''Considerăm cazul închis''