Antena Meniu Search
x

De ce s-a sinucis Lidia, tânăra care s-a aruncat în gol de pe catedrala din Londra. Mărturia cutremurătoare a fratelui său geamăn!

Moartea Lidiei, tânăra româncă ce s-a aruncat în gol de pe catedrala din Londra, a ridicat mari semne de întrebare pentru toată lumea.

De ce s-a sinucis Lidia, tânăra care s-a aruncat în gol de pe catedrala din Londra

Moartea Lidiei, tânăra româncă ce s-a aruncat în gol de pe catedrala din Londra, a ridicat mari semne de întrebare pentru toată lumea.

Fratele geamăn al Lidiei, Vlad, a declarat pentru presa din Marea Britanie că sora lui nu avea niciun motiv pentru a-şi pune capăt zilelor, având în vedere că era studentă eminentă, visa să ajungă medic chirurg, a făcut patinaj de performanţă şi avea numeroase proiecte.

VEZI ŞI: Dezvăluire cutremurătoare a mamei frumoasei românce care s-a aruncat de la balconul catedralei din Londra. Săraca femeie se teme şi pentru viaţa fiului mai mic

Pe acelaşi subiect

"În ultima vreme era foarte stresată, preocupată să-și înceapă cariera ca doctor. După un an la Universitatea din East London urma să se mute la King’s College, spunând că trebuie să facă cel puțin un an de biologie și chimie. A învățat mulți ani, voia cu disperare să fie chirurg, să opereze pe creier, era fascinată de creier (…) Nu era fericită în lumea asta. Aș da orice să pot să o aduc înapoi", a declarat Vlad.

Lidia s-a aruncat în gol de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, în interiorul Catedralei Sf. Paul din Londra, sub privirile îngrozite ale sutelor de turişti care vizitau catedrala.

Tânăra de 23 de ani a scris două bilete de adio înainte de a se sinucide, unul pentru familie şi altul pentru oamenii care au asistat la scenele şocante din catedrală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » De ce s-a sinucis Lidia, tânăra care s-a aruncat în gol de pe catedrala din Londra. Mărturia cutremurătoare a fratelui său geamăn!