Antena Meniu Search
x

Ce se ascunde în spatele SINUCIDERII tinerei românce care s-a aruncat de la 30 de metri în catedrala St. Paul: "Când nu era fericită, era locul ei preferat în oraș"

Sinuciderea Lidiei Drăgescu, tânăra româncă studentă la Londra care se pregătea să devină medic nu e tratată de poliţia britanică drept o "moarte suspectă".

Sinuciderea Lidiei Drăgescu, tânăra româncă studentă la Londra care se pregătea să devină medic nu e tratată de poliţia britanică drept o "moarte suspectă", dar mărturiile membrilor familiei aruncă o nouă lumină asupra gestului tinerei de 23 de ani.

Lidia trăia în Londra alături de mama ei, fratele geamăn şi un frate mai mic, iar familia a postat un mesaj în care încearcă să lămurească misterul sinuciderii frumoasei Lidia, studentă eminentă şi patinatoare pe gheaţă talentată.

"Fiica şi sora noastră a fost cea mai frumoasă persoană din lume. Inima ei era pură și bună, un suflet din altă lume. Era o studentă remarcabilă și o patinatoare talentată. Frumoasă, inteligentă și amabilă, dragostea ei pentru noi întrecea orice măsură. Era altruistă, împărtășea totul cu noi, ne-a pus întotdeauna pe primul plan. O vom iubi mereu!", au spus membri familiei.

Mama Lidiei spune că fiica ei a excelat la studii universitare, însă a fost greu să îşi facă prieteni. De altfel, fata mergea frecvent la catedrală, unde îşi găsea liniştea: "Mergea la St. Paul cel puțin o dată pe săptămână, mergeam împreună în fiecare duminică. De cele mai multe ori, mergea acolo singură și, când nu era fericită, era locul ei preferat în oraș. Nu avea prieteni, dar era bună, dezinteresată și făcea totul pentru familia ei."

Lidia avea şi o pasiune pentru literatură: "Cărțile ei sunt tot aici pe raft: Sigmund Freud, Rudolf Steiner, Voltaire. În ultima vreme era foarte stresată, preocupată să-şi înceapă cariera ca doctor. După un an la Universitatea din East London urma să se mute la King's College, spunând că trebuie să facă cel puțin un an de biologie și chimie. A învăţat mulţi ani, voia cu disperare să fie chirurg, să opereze pe creier, era fascinată de creier."

"Suntem atât de supărați, nu mai am lacrimi… Nu îmi voi mai sărbători ziua de naștere.", a spus fratele geamăn al Lidiei, Vlad. "Nu era fericită în lumea asta. Aş da orice să pot să o aduc înapoi", a mai adăugat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ce se ascunde în spatele SINUCIDERII tinerei românce care s-a aruncat de la 30 de metri în catedrala St. Paul: "Când nu era fericită, era locul ei preferat în oraș"