Antena Meniu Search
x

De-a dreptul STUPEFIANT! După ce i-a criticat că nu au făcut nimic după uraganul Maria, Trump le-a aruncat sinistraţilor din Puerto Rico suluri de hârtie, într-o biserică (VIDEO)

Președintele Donald Trump șochează din nou, prin acțiunile sale în legătură cu dezastrup provocat de uraganul Maria în Puerto Rico.

Președintele Donald Trump șochează din  nou, prin acțiunile sale în legătură cu dezastrup provocat de uraganul Maria în Puerto Rico.

Trump a mers, marţi, în Puerto Rico, unde a minimalizat situaţia, în comparaţie cu o ”adevărată catastrofă” precum Katrina, în 2005, la New Orleans.

”Fiecare mort este o oroare, dar uitaţi-vă la o catastrofă adevărată precum Katrina şi uitaţi-vă la enormele sute şi sute de persoane care au murit şi la ceea ce s-a întâmplat aici cu o furtună care era total impozantă. Nimeni n-a mai văzut aşa ceva. Care este bilanţul vostru?”, a întrebat Trump, după care a continuat: ”şaisprezece (morţI) faţă de mii”.

Uraganul Katrina s-a soldat cu peste 1.800 de morţi în regiunea New Orleans, în Louisiana.

Maria s-a soldat cu 16 morţi la Puerto Rico, unteritoriu american.

Trump a subliniat totodată că gestionarea crizei din Puerto Rico a costat Statele Unite mulţi bani.

”Detest să îţi spun asta, Puerto Rico, dar tu ne destabilizezi bugetul”, a declarat Trump la sosirea la baza militaară Luis Muñiz, situată la aproximativ 15 kilometri est de San Juan.

În timpul vizitei, Trump a fost filmat în timp ce aruncă unor sinistraţi suluri de hârtie, într-o biserică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » De-a dreptul STUPEFIANT! După ce i-a criticat că nu au făcut nimic după uraganul Maria, Trump le-a aruncat sinistraţilor din Puerto Rico suluri de hârtie, într-o biserică (VIDEO)