Antena Meniu Search
x

Video Delia Matache e în Nepal, ţară lovită de dezastru. Cutremurul a ucis 150 de persoane şi a rănit sute: "Toată casa a căzut pe mine"

Cutremurul devastator din Nepal, de 5,6 pe scara Richter, a ucis peste 150 de oameni, potrivit celui mai recent bilanţ. Cutremurul a fost urmat de 160 de replici, iar mii de oameni și-au petrecut seara sub cerul liber. Spitalele din Nepal sunt pline de răniți. Cântăreaţa Delia este şi ea în această ţară. 

de Redactia Observator

la 04.11.2023, 20:43

Vezi și

Cutremurul devastator care a distrus sute de case din Nepal s-a produs aproape de miezul nopţii. Seismul a avut o magnitudine de 5,6 grade, iar epicentrul a fost în nord-vestul țării, la 500 de kilometri de capitala Kathmandu.

Clipe de groază în Nepal

Imaginile surprinse după seism sunt dezolante - clădirile sunt puse la pământ, iar salvatorii fac eforturi uriașe pentru a ajunge la oamenii blocați sub zidurile propriilor case. 

De frica replicilor, mii de oameni au rămas sub cerul liber după seism. Şi au fost aproape 160 de replici. 

Pe acelaşi subiect

Sirenele ambulanțelor au răsunat toată ziua. Sute de răniți au ajuns în spital. Un localnic povesteşte clipele de groază pe care le-a trăit. 

Rănit în cutremur: Dormeam şi, deodată, totul a început să tremure puternic. Am vrut să fug, dar toată casa a căzut peste mine. Am încercat să ies, dar jumătate din corpul meu a fost prins sub dărâmături. Am țipat, dar toți vecinii mei se aflau într-o situație asemănătoare și strigau după ajutor. A durat aproape o oră până când salvatorii m-au găsit. 

În Nepal s-a aflat şi Delia Matache

Autoritățile se tem că bilanţul victimelor ar putea crește în următoarele ore pe măsură ce şansele de a găsi supraviețuitori scad o dată cu trecerea timpului. 

În zona afectată de seism se află şi cântăreaţa Delia, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi se pregătesc pentru o expediție pe Everest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Delia Matache e în Nepal, ţară lovită de dezastru. Cutremurul a ucis 150 de persoane şi a rănit sute: "Toată casa a căzut pe mine"