Antena Meniu Search
x

DEZMĂŢ al piloților din Royal Air Force! Militarii britanici, fotografiați în ipostaze șocante în timpul unui ritual de inițiere a unei femei pilot (FOTO)

Rebecca Crookshank avea doar 21 de ani când a sosit la baza RAF din Insulele Falkland Islands, pentru a-și ocupa postul de pilot în cadrul Royal Air Force, iar coșmarul ei abia începuse, scrie Daily Mirror.

Rebecca Crookshank avea doar 21 de ani când a sosit la baza RAF din Insulele Falkland Islands, pentru a-și ocupa postul de pilot în cadrul Royal Air Force, iar coșmarul ei abia începuse, scrie Daily Mirror.

Tânăra, care era singura femeie din cei 27 de recruți RAF, a fost supusă unui ritual de inițiere cu tentă sexuală. Fata a fost luată în brațe de doi bărbați ale căror organe genitale erau acoperite cu mănuși de plastic, iar imaginile surprinse sunt de-a dreptul șocante.

“În acea seară a avut loc ceremonia de inițiere. Bărbații erau dezbrăcați, aveau doar niște mănuși pe organele genitale, iar ei se presau de mine. Altă dată, băieții s-au gândit că va fi amuzant să mă lege de patul cuiva. Eram îmbrăcată, dar mi-a fost foarte teamă de tot ce era mai rău“, a povestit Rebecca despre evenimentele petrecute în 2011.

Pe acelaşi subiect

Cu o altă ocazie, în momentul în care a zburat cu elicopter RAF, ea a fost întâmpinată de un șir de bărbați cu fesele descoperite.

Ea a povestit, de asemenea, că piloții întrețineau relații sexuale cu tinere venite la pregătire: “Pentru o fată de 16 sau 17 ani, este cumplit”.

După ce a depus plângere, Rebecca a fost audiată în dormitorul ei: “M-am simțit violată, era o atitudine nepotrivită. Mi s-a spus că dacă păstrez tăcerea, voi avea șansa de a pilot un avion Tornado F3. Eram tânără, am acceptat”.

Însă, Rebecca Crookshank, acum în vârstă de 36 de ani, a părăsit Royal Air Force la scurt timp după aceea, ea militând în continuare pentru încetarea hărțuirii sexuale în armata britanică.

În 2016, în urma unei investigații ample, poliția militară a găsit peste 100 de probe ale violurilor și hărțuirii sexuale din rândul militarilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » DEZMĂŢ al piloților din Royal Air Force! Militarii britanici, fotografiați în ipostaze șocante în timpul unui ritual de inițiere a unei femei pilot (FOTO)