Antena Meniu Search
x

DJ Avicii a murit la 28 de ani. Alcoolul, cauza morții suedezului?

DJ suedez Avicii a murit la 28 de ani. El suferea de mai mult timp de pancreatită, o afecțiune care poate pune viața în pericol.

DJ suedez Avicii a murit la 28 de ani. El suferea de mai mult timp de pancreatită, o afecțiune care poate pune viața în pericol, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, DJ Avicii suferea de câțiva ani de pancreatită, o afecțiune cauzată, în principal, de consumul excesiv de alcool.

Site-ul tmz.com scrie că DJ Avicii s-a luptat în trecut cu dependența de alcool. El a fost spitalizat de două ori din cauza acestor probleme.

DJ-ul suedez Avicii a fost găsit mort în Muscat, Oman, în după-amiaza zilei de vineri, potrivit unui anunţ făcut de agentul lui.

Pe acelaşi subiect

„Anunţăm cu profundă tristeţe pierderea lui Tim Bergling, cunoscut ca Avicii. El a fost găsit mort în Muscat, Oman, în după-amiaza zilei de vineri, 20 aprilie. Familia este devastată şi cerem tuturor să arate respect în aceste momente dificile. Nu vor mai fi făcute alte comentarii”, a fost anunţul.

În 2016, DJ Avicii a anunţat că va renunţa la show-uri, iar în luna august a aceluiaşi an l-a susţinut pe ultimul, în Ibiza.

Starul suedez şi-a anunţat planurile de retragere din activitatea concertistică prin intermediul unei scrisori emoţionante, pe care a publicat-o pe site-ul său în luna aprilie 2016.

Ulterior, a explicat revistei Billboard faptul că a luat această decizie din cauza stării de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » DJ Avicii a murit la 28 de ani. Alcoolul, cauza morții suedezului?