Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi români care au furat bunuri de peste 100.000 de lire sterline dintr-un depozit, judecaţi în Anglia

Doi români riscă ani grei de închisoare, în Anglia, după ce au furat bunuri de peste 100.000 de lire sterline şi le-au valorificat pentru a-şi umple conturile cu bani.

de Cristi Ioniţă

la 15.03.2021 , 10:10

Românii care au furat bunurile de peste 100.000 de lire sterline riscă ani grei de închisoare Românii au furat bunurile dintr-un depozit Amazon din Anglia - Hepta - imagine ilustrativă
  • Cei doi români din Anglia au comis furturile în perioada 2019-2021.
  • Verdictul în cazul românilor din Anglia, anunţat pe 16 aprilie.

Maria, de 37 de ani, şi Lucian, de 51 de ani, au profitat de funcţia ocupată de Lucian la un depozit Amazon din Anglia şi au sustras o mulţime de bunuri pe care ulterior le-au vândut.

Conform Leicester Mercury, cei doi români au acţionat în perioada iunie 2019 - ianuarie 2021, perioadă în care au comis o mulţime de furturi ce le-au permis să strângă peste 100.000 de lire sterline. Românii obişnuiau să fure aparatură electrică, electronică, telefoane mobile, haine sau seturi de căşti.

Cu o parte din bani, Maria şi-a cumpărat un autoturism Audi. Totuşi, cea mai mare parte din suma obţinută prin vânzarea bunurilor furate a fost transferată într-un cont comun din România.

Articolul continuă după reclamă

Verdictul în cazul celor doi români, anunţat pe 16 aprilie

După ce au fost prinşi, cei doi români din Anglia au ajuns în arest preventiv. La ultimul termen, Maria a fost audiată prin sistem video, în timp ce Lucian a ajuns în faţa magistraţilor.

Verdictul din acest caz va fi anunţat la termenul din 16 aprilie de o echipă de la Curtea Coroanei din Leicester, echipă condusă de judecătorul Philip Head.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Doi români care au furat bunuri de peste 100.000 de lire sterline dintr-un depozit, judecaţi în Anglia