Românii bănuiţi că şi-au ucis bebeluşul în Anglia au respins acuzaţiile în faţa magistraţilor

De Redactia Observator.
Publicat: 02.03.2021, 10:48.
Actualizat: 02.03.2021, 10:55

Mihai Cătălin Gulie şi Gabriela Ion, cei doi români bănuiţi că şi-au ucis bebeluşul în Anglia, au respins acuzaţiile în faţa magistraţilor.

Românii sunt bănuiţi că şi-ar fi ucis bebeluşul pe 18 februarie

Magistraţii din Anglia au decis ca cei doi români, Mihai şi Gabriela, să rămână în închisoare

Liverpool Echo

Mihai şi Gabriela au fost audiaţi prin sistem online de magistraţii de la Curtea Coroanei din Liverpool.

Conform Liverpool Echo, Mihai, 28 de ani, este încarcerat într-o închisoare privată din Liverpool, iar Gabriela, 35 de ani, este încarcerată într-o închisoare pentru femei din Styal, oraş situat în apropiere de Manchester.

Cei doi români sunt apăraţi de către un avocat englez, Phillip Tully, în cazul lui Mihai, şi Jeremy Rawson, în cazul Gabrielei, şi au avut parte şi de un translator.

Cei doi români nu au solicitat eliberarea pe cauţiune, însă resping acuzaţiile conform cărora şi-au ucis bebeluşul.

Magistraţii englezi au decis ca cei doi români să rămână în închisoare

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Liverpool au decis ca cei doi români din Anglia să rămână în închisoare şi au stabilit noi termene în proces.

Pe 18 februarie, medicii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă la locuinţa românilor din Widnes, comitatul Cheshire, după ce Mihai şi Gabriela au observat că Robert Ion, bebeluşul lor de doar şase luni, nu mai respiră.

Micuţul a fost dus la spital, însă medicii nu au reuşit să-l salveze, astfel că au declarat decesul acestuia la câteva ore de la intervenţia efectuată la locuinţa românilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.