Meniu LIVE
Search
x

Românii bănuiţi că şi-au ucis bebeluşul în Anglia au respins acuzaţiile în faţa magistraţilor

Mihai Cătălin Gulie şi Gabriela Ion, cei doi români bănuiţi că şi-au ucis bebeluşul în Anglia, au respins acuzaţiile în faţa magistraţilor.

De Redactia Observator la 02.03.2021, 10:55
  • Bebeluşul românilor a murit în luna februarie.
  • Românii bănuiţi că şi-au ucis bebeluşul rămân în închisoare.

Mihai şi Gabriela au fost audiaţi prin sistem online de magistraţii de la Curtea Coroanei din Liverpool.

Conform Liverpool Echo, Mihai, 28 de ani, este încarcerat într-o închisoare privată din Liverpool, iar Gabriela, 35 de ani, este încarcerată într-o închisoare pentru femei din Styal, oraş situat în apropiere de Manchester.

Cei doi români sunt apăraţi de către un avocat englez, Phillip Tully, în cazul lui Mihai, şi Jeremy Rawson, în cazul Gabrielei, şi au avut parte şi de un translator.

Cei doi români nu au solicitat eliberarea pe cauţiune, însă resping acuzaţiile conform cărora şi-au ucis bebeluşul.

Magistraţii englezi au decis ca cei doi români să rămână în închisoare

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Liverpool au decis ca cei doi români din Anglia să rămână în închisoare şi au stabilit noi termene în proces.

Pe 18 februarie, medicii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă la locuinţa românilor din Widnes, comitatul Cheshire, după ce Mihai şi Gabriela au observat că Robert Ion, bebeluşul lor de doar şase luni, nu mai respiră.

Micuţul a fost dus la spital, însă medicii nu au reuşit să-l salveze, astfel că au declarat decesul acestuia la câteva ore de la intervenţia efectuată la locuinţa românilor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Românii bănuiţi că şi-au ucis bebeluşul în Anglia au respins acuzaţiile în faţa magistraţilor