Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi șoferi români de TIR și-au făcut camioanele praf, pe un drum din Franța. Unul transporta sticle, celălalt fier vechi

Două TIR-uri conduse de doi şoferi români au fost implicate într-un grav accident rutier lângă Montchanin, o comună în departamentul Saône-et-Loire, Franța. Unul dintre camioane transporta sticle, celălalt fier vechi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.05.2021, 14:31

Accidentul a avut loc luni, puţin înainte de ora 17.00, lângă Montchanin, chiar înainte de podul Jeanne-Rose. Cele două camioane, unul înamtriculat în România, celălalt în Polonia, mergeau în direcția Montceau les Mines.

lejsl.com

La un moment dat, din motive încă necunoscute, şoferul TIR-ului românesc s-a înfipt cu viteză în autotrenul plonez, condus tot de un român. 

creusot-infos.com

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost unul puternic, ambele vehicule fiind grav avariate.

creusot-infos.com

Din fericire, însă, niciunul dintre şoferi nu a suferit răni grave.

Viceprimarul din Montchanin, prezent la locul accidentului

Potrivit publicaţiei Le journal de Saône-et-Loire, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, acuza dureri în piept şi a fost transportat la spitalul Le Creusot. 

creusot-infos.com

Al doilea șofer, tot român, de 63 de ani, a refuzat să fie preluat de ambulanţă.

16 pompieri au intervenit la locul accidentului. Jandarmii din Creusot au fost de asemenea prezenți, pentru a asigura zona.

creusot-infos.com

La locul accidentului a venit şi Yoann Cassier, viceprimarul din Montchanin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doi șoferi români de TIR și-au făcut camioanele praf, pe un drum din Franța. Unul transporta sticle, celălalt fier vechi