Antena Meniu Search
x

Video Două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe Valea Oltului, după ce unul dintre şoferi a intrat cu camionul pe contrasens

La câteva ore după tragedia produsă pe Valea Oltului, la Călimăneşti, când două persoane au murit după ce s-au izbit frontal cu maşina de un TIR, pe DN 7 s-a produs un alt accident teribil, în urma căruia doi şoferi de camion au ajuns la spital. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.04.2021, 10:12

Două TIR-uri s-au ciocnit frontal, noaptea trecută, în jurul orei 1.00, pe raza comunei Budești, județul Vâlcea. Din primele informaţii, se pare că accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului într-o curbă, intrând cu camionul pe contrasens. 

gazetavalceana.ro

Potrivit IPJ Vâlcea, un autocamion condus pe sensul Pitești-Vâlcea de un bărbat de 42 de ani, din Horezu, din motive ce urmează a fi stabilite, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu un alt autocamion condus de un bărbat de 42 de ani, din Argeș. În urma impactului, cei doi şoferi au fost răniți, fiind transportaţi la UPU Vâlcea. Unul dintre ei a suferit fracturi la picioare. Ei au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind însă negative.

gazetavalceana.ro

Pe acelaşi subiect

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurimilor producerii evenimentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini de coșmar pe Valea Oltului, după ce un Audi s-a înfipt într-un TIR pe contrasens, la Călimăneşti

Ieri, două persoane au murit în urma unui accident cumplit produs tot pe Valea Oltului, la Călimănești. Tragedia a avut loc pe DN7, în Vâlcea, după ce un Audi s-a ciocnit frontal cu un TIR.

Din primele cercetări făcute de polițiști la fața locului, se pare că autoturismul înmatriculat în Cluj se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, când din motive ce urmează a fi stabilite, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autocamion.

Cele două persoane care se aflau în maşină nu au avut nicio şansă. Șoferul, un bărbat de 53 de ani, și pasagerul, o femeie de 58 de ani, au murit pe loc.

Impactul a fost cumplit, iar imaginile de la fața locului arată dimensiunea dezastrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe Valea Oltului, după ce unul dintre şoferi a intrat cu camionul pe contrasens