Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump, audiere presărată cu scandal în procesul în care este acuzat de fraudă. Cum a reuşit republicanul să îl enerveze pe judecător

Donald Trump a depus ieri mărturie la tribunalul din Manhattan în procesul civil care îl acuză pe republican pentru fraudă. Trump a avut un comportament agresiv, care l-a înfuriat în repetate rânduri pe judecător, motiv pentru care i-a dat şi două amenzi, în valoare totală de 15.000 de dolari. Dacă fostul preşedinte american şi fiii săi vor fi găsiţi vinovaţi de faptul că şi-au mărit în mod artificial valoarea proprietăţilor imobiliare riscă pedepse cu închisoarea. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 08:38

Vezi și

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii s-a prezentat ieri la procesul care îl acuză că și-a umflat dramatic averea. Un întreg imperiu imobiliar îi este pus în pericol. Pe durata audierilor, Trump a avut un comportament agresiv. Republicanul l-a înfuriat în repetate rânduri pe judecătorul Arthur Engoron, refuzând să răspundă direct la întrebările care i-au fost adresate.

Donald Trump l-a numit pe înaltul magistrat "bătăuş" şi "plin de ură"

Donald Trump l-a numit pe înaltul magistrat ca fiind un bătăuş şi un personaj plin de ură care face jocul murdar al democraţilor. Republicanul a apărut extrem de revoltat în faţa presei, unde a făcut primele declaraţii. 

Donald Trump, fostul preşedinte al SUA: Este un caz care ar trebui respins imediat. Frauda a fost în mâinile instanței. Instanța a fost fraudatorul în acest caz. Au făcut referiri la bunuri care erau foarte valoroase. Și au spus că habar nu au cât costă. Nu aveau idee care sunt cifrele.

Pe acelaşi subiect

Fostul preşedinte a fost redus la tăcere în timpul procesului

Tot din cauza reacţiilor lui, Donald Trump a fost redus la tăcere în timpul procesului, după ce magistratul i-a atras atenţia că se află într-o sală de tribunal şi nu într-una de campanie electorală. 

Audierea lui Donald Trump vine la scurt timp după cea a fiilor săi, Donald Jr şi Eric. Confruntaţi cu mai multe întrebări, aceştia au asigurat instanţa că nu au participat la întocmirea documentelor referitoare la situaţiile financiare ale averii familiei.

Donald Trump, fostul preşedinte al SUA: În timp ce Israelul şi Ucraina sunt atacate, în timp ce inflația ne mănâncă țara de vie, eu sunt aici. Și toate acestea sunt reclame de atac ale adversarilor politici din partea administrației Biden.

Dacă fostul preşedinte american şi fiii săi vor fi găsiţi vinovaţi de faptul că şi-au mărit în mod artificial valoarea proprietăţilor imobiliare, riscă pedepse cu închisoarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, audiere presărată cu scandal în procesul în care este acuzat de fraudă. Cum a reuşit republicanul să îl enerveze pe judecător