Antena Meniu Search
x

Donald Trump s-a întors "să salveze America": Joe Biden este o catastrofă. Ne distruge națiunea

Donald Trump, care cochetează cu ideea unei noi candidaturi la preşedinţie în 2024, a participat la prmul său mare miting de când a plecat de la Casa Albă, în Ohio. 

de Redactia Observator

la 27.06.2021, 11:23

Donald Trump s-a întors "să salveze America": Joe Biden este o catastrofă. Ne distruge națiunea
Donald Trump s-a întors "să salveze America": Joe Biden este o catastrofă. Ne distruge națiunea - Profimedia Images

Mii de susținători ai fostului președinte american l-au întâmpinat pe Trump, în Ohio, cu aplauze și ovații. Într-un discurs de 94 de minute, miliardarul l-a criticat pe Joe Biden și s-a plâns de alegerile precedente. De asemenea, i-a îndemnat pe susținători să-i sprijine pe republicani să recâştige majoritatea în Congres Statelor Unite, potrivit The Guardian. 

“Joe Biden este o catastrofă. Ne distruge națiunea chiar sub privirile noastre ”, a declarat Trump către miile de participanți la miting. 

Mitingul de sâmbătă a fost organizat în vederea susţinerii unui fost consilier al lui Donald Trump, Max Miller, care candidează împotriva unui republican membru al Camerei Reprezentanţilor, Anthony Gonzalez.

Anthony Gonzalez, care reprezintă Ohio, a fost unul dintre cei zece republicani din Camera inferioară a Congresului, dintr-un total de 211, care au votat în favoarea inculpării (impeachment) lui Donald Trump în procesul destituirii cu privire la ”incitare la insurecţie”.

Pe acelaşi subiect

Donald Trump, în continuare, influent în rândul republicanilor

Acuzat de faptul că şi-a încurajat susţinătorii să lanseze asaltul de la Capitoliu, unde congresmeni s-au reunit pentru a certifica victoria lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale, fostul preşedinte a fost până la urmă achitat, în februarie 2021, de către Senat, la acea vreme aflat sub controlul republicanilor.

Suspendat de pe reţele sociale. după atacul de la Capitol Hill, Trump rămâne, în pofida unei tăceri forţate, foarte influent în rândul republicanilor. Miliardarul a promis să joace un rol important în susţinerea candidaţilor pro-Trump în alegeri-cheie de la mijlocul mandatului ("midterms"), prevăzute în noiembrie 2022.

Donald Trump urmează să se ducă miercuri în Texas, într-o vizită într-o zonă de la frontiera cu Mexicul, şi să revină asupra imigraţiei clandestine, unul dintre subiectele centrale ale preşedinţiei sale. Ulteior, la 3 iulie, Trump organizează alt mare miting, la Sarasota, în Florida.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Donald Trump s-a întors "să salveze America": Joe Biden este o catastrofă. Ne distruge națiunea