Antena Meniu Search
x

Donald Trump consideră că unul dintre vaccinurile împotriva Covid-19 ar trebui să poarte numele de ''Trumpcine''

Donald Trump îşi atribuie un vaccin împotriva Covid-19 şi consideră că ar trebui să se numească ''Trumpcine''.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.04.2021, 16:20

Donald Trump
Donald Trump consideră că unul dintre vaccinurile împotriva Covid-19 ar trebui să poarte numele de ''Trumpcine'' - Profimedia Images
  • Donald Trump îşi atribuie un vaccin împotriva Covid-19

Fostul preşedinte al Statelor Unite Donald Trump apreciază că unul dintre vaccinurile împotriva Covid-19 ar trebui să-i poarte numele - ''Trumpcine'', relatează The Independent.

''Ne-am adunat astă seară să vorbim despre viitorul Partidului Republican'', a declarat Trump, invitat de onoare la o reuniune a donatorilor din cadrul ''Grand Old Party'' (GOP), la Mar-a-Lago, sâmbătă, care a ţinut prima pagină după ce a adus acuzaţii şi insulte la adresa unor lideri republicani.

Într-un discurs în care a subliniat că nu are ''nicio îndoailă'' cu privire la o recucerire a Senatului şi Camerei Reprezentanţilor în 2022, Trump şi-a atribuit meritul dezvoltării unui vaccin împotriva Covid-19. ''Ei ar trebui să-l numească Trumpcine'', a spus el adunării.

Critici la adresa epidemiologului Anthony Fauci

Pe acelaşi subiect

Fostul preşedinte a lăudat felul în care a gestionat pandemia, în pofida morţii a 400.000 de oameni în timpul preşedinţiei sale. El i-a felicitat pe guvernatorii republicani care au ţinut magazinele şi întreprinderile deschise în statele lor şi l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, consilierul preşedinţiei. ''Aţi mai văzut pe cineva atât de nul?'', a declarat Trump.

La sfârşitul lui martie, fostul preşedinte a spus că ''nu-l asculta cu adevărat'' pe Fauci. Trump l-a acuzat, de asemenea, pe liderul minorităţii republicane în Senat Mitch McConnell de faptul că nu a făcut suficient pentru ca miliardarul să rămână în post. McConnel a fost, cu toate acestea, unul dintre aliaţii loiali ai miliardarului, pe care nu l-a susţinut însă în acuzaţiile sale false cu privire la fraudarea alegerilor prezidenţiale americane. 

''Dacă ar fi fost (liderul majorităţii democrate în Senat) Schumer în locul acestui ticălos prost de McConnell, asta nu s-ar fi întâmplat niciodată'', l-a atacat el, apreciind că McConnel este un ''perdant''.

Magnatul în domeniul imobiliar a repetat că a obţinut victorii în Georgia şi Pennsylvania, două state în care Biden a obţinut victoria în alegeri şi în care nu s-au dovedit niciodată fraude electorale, şi a denunţat rezultatul oficial al alegerilor prezidenţiale americane de la 3 noiembrie drept o ''prostie''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump consideră că unul dintre vaccinurile împotriva Covid-19 ar trebui să poarte numele de ''Trumpcine''