Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Donald Trump se întoarce în Butler, oraşul în care a avut loc tentativa de asasinat împotriva sa. "Îmi voi termina discursul"

Donald Trump se întoarce sâmbătă la Butler, Pennsylvania, după incidentul din 13 iulie, când fostul președinte al SUA a fost victima unei tentative de asasinat. Elon Musk va participa și el la mitingul lui Trump, scrie Mediafax.

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 15:45

Donald Trump se întoarce în Butler, oraşul în care a avut loc tentativa de asasinat împotriva sa. "Îmi voi termina discursul" Donald Trump se întoarce în Butler, oraşul în care a avut loc tentativa de asasinat împotriva sa. "Îmi voi termina discursul"

Elon Musk spune că va fi „acolo pentru a-l susține” pe Donald Trump sâmbătă, când fostul președinte se va întoarce în Butler, Pennsylvania, pentru a ține un miting în locul în care a avut loc prima tentativă de asasinat împotriva sa la începutul acestui an, scrie Fox News.

Candidatul republican la președinție urmează să țină un discurs pe 5 octombrie la târgul Butler Farm Show din suburbia situată la nord de Pittsburgh.

„Voi fi acolo pentru a-l susține!” a scris Musk pe X la sfârșitul zilei de joi, ca răspuns la o imagine pe care Trump a distribuit-o promovând viitorul eveniment.

Articolul continuă după reclamă

Trump se întoarce în locul în care a fost ţinta unei tentative de asasinat

Pe acelaşi subiect

„Butler sâmbătă - istoric!” a scris Trump pe X, alături de o imagine cu el ridicând pumnul. Imaginea a fost făcută pe 13 iulie, la câteva momente după ce a fost împușcat.

Musk declarase după acel miting: „îl susțin pe deplin pe președintele Trump și sper într-o recuperare rapidă”.

Campania lui Trump a declarat săptămâna trecută că „președintele Donald J. Trump se va întoarce în Butler, Pennsylvania, pentru a ține un miting pe același teren unde a fost la un pas de a-și pierde viața în urmă cu mai puțin de trei luni”.

În timpul unui miting desfășurat săptămâna trecută în Carolina de Nord, Trump a declarat că dorește să se întoarcă la locul de desfășurare din Butler pentru „a ne termina discursul”.

„După cum știți, au existat două tentative de asasinat asupra vieții mele despre care știm... și primul caz în Butler, Pennsylvania, un loc minunat, și ne vom întoarce la Butler”, a spus el. „Ne vom întoarce și ne vom termina discursul”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Ştiri externe » Donald Trump se întoarce în Butler, oraşul în care a avut loc tentativa de asasinat împotriva sa. "Îmi voi termina discursul"