Antena Meniu Search
x

Dramatic! Au murit CARBONIZAȚI, ținându-se de mână. El avea 100 de ani, ea 99 și recent sărbătoriseră 75 de ani de când erau căsătoriți (FOTO)

Charles și Sara Rippey, care sărbătoriseră recent 75 de ani de căsătorie, se numărăr printre cele 10 victime ale incendiiilor de vegetație din California.

Charles și Sara Rippey, care sărbătoriseră recent 75 de ani de căsătorie, se numărăr printre cele 10 victime ale incendiiilor de vegetație din California.

Potrivit Daily Mirror, Charles Rippey avea 100 de ani, și soția sa, Sara 99 de ani, au pierit carbonizați, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări, în urma incendiilor devastatoare ce afectează regiunea.

"Le-a fost prea frică să fugă. Cel mai rău ar fi fost dacă unul i-ar fi supraviețuit celuilalt", a declarat nepoata celor doi, Ruby.

Pe acelaşi subiect

Teroare în California

În California, parcă s-au deschis porţile iadului. Pompierii au identificat peste 40 de focare de incendiu. Alimentate de vântul puternic, flăcările sunt de neoprit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii au fost evacuaţi în câteva zeci de minute. Unii şi-au lăsat în urmă casele cu lacrimi în ochi.

Starea de urgenţă a fost declarată în regiunile Napa, Sonoma şi Yuba, situate la nord de San Francisco şi de capitala californiană Sacramento. Reginile, cunoscute pentru producţia de vin, au fost grav afectate de flăcările care s-au extins pe 23 de mii de hectare începând de duminică seară.

Cauzele izbucnirii incendiilor sunt, pentru moment, necunoscute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Dramatic! Au murit CARBONIZAȚI, ținându-se de mână. El avea 100 de ani, ea 99 și recent sărbătoriseră 75 de ani de când erau căsătoriți (FOTO)