Antena Meniu Search
x

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul femeii care A MURIT după ce a ţinut cură de slăbire cu BICARBONAT de sodiu!

Răsturnare de situaţie în cazul femeii din Vaslui care a murit după ce a ţinut o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu.

Răsturnare de situaţie în cazul femeii care a murit după ce a ţinut cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu!

Răsturnare de situaţie în cazul femeii din Vaslui care a murit după ce a ţinut o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu.

Poliţiştii vasluieni au deschis un dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă. Anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei, expertiză a medicilor legişti care va stabili cu exactitate cauza morţii.

Ieri, în satul natal, Vãleni, Elena Popa a fost condusã pe ultimul drum de rude şi prieteni. Dupã o curã de slãbire cu bicarbonat de sodiu, Elena Popa a ajuns în stare criticã la spital, cu intestinele perforate din cauza substantei îngurgitate amestecatã cu... apã mineralã, notează vremeanoua.ro.

Medicii vasluieni au operat-o pe femeie şi totul pãrea cã s-a rezolvat. Elena era pe punctul de a se externa, însă, după 17 zile de la operaţie, inima femeii a cedat. Familia este în stare de soc, de asemenea, medicii încearcã sã gãseascã o explicatie privitoare la cauzele decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul femeii care A MURIT după ce a ţinut cură de slăbire cu BICARBONAT de sodiu!