Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "E o moarte fără sens". Mesaj sfâşietor al unui soldat rus de pe frontul din Ucraina: "Peste 20 de ani, nimeni nu-şi va aminti de tine"

Război în Ucraina.  Un tânăr soldat rus a postat un clip video în care vorbeşte despre ororile războiului. Rusul îi îndeamnă pe cei care vor să vină pe front să se gândească de două ori înainte de a face acest pas.

de Redactia Observator

la 18.09.2024 , 08:28

"E o moarte fără sens". Mesaj sfâşietor al unui soldat rus de pe frontul din Ucraina: "Peste 20 de ani, nimeni nu-şi va aminti de tine" - Captura X

Soldatul rus spune că a fost trimis pe front ca operator de drone, dar s-a trezit rapid ca infanterist în linia întăi, Volchansk. El spune că nu ştia ce să facă într-o asemenea situaţie pentru că nu mai avea drone la dispoziţie şi nu fusese antrenat ca infanterist.

Mesajul unui soldat rus de pe frontul din ucrainean

"Semnezi un contract pentru un an, dar în realitate - până la sfârșitul SWO. Ajungi într-un batalion penal. Am fost învățat să pilotez drone, după care am fost dus la Volchansk, pe linia frontului, iar cunoștințele mele despre drone nu mi-au fost de mare folos, pentru că oricum nu aveam drone. Când eram în subsol, ne gândeam că ar fi fost mai bine să mai servim încă 10 ani, doar ca să ieșim din acest iad", a spus soldatul rus.

Articolul continuă după reclamă

Acesta îi sfătuieşte pe toţi cei care vor să vină pe front, să se gândească de două ori înainte de a veni. "Nu mergeți la SWO: este o moarte fără niciun sens. Peste 20 de ani, nimeni nu-și va aminti de tine, la fel cum victimele războiului din Afganistan au fost uitate de mult. Nimeni nu poate spune de ce și pentru ce au murit oamenii în acel război. Va fi la fel și cu acesta", a mai spus soldatul rus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » "E o moarte fără sens". Mesaj sfâşietor al unui soldat rus de pe frontul din Ucraina: "Peste 20 de ani, nimeni nu-şi va aminti de tine"