Antena Meniu Search
x

Video "E prima dată când îl văd beat". Vesel, cu şampania în mână, Putin acuză Ucraina că a început prima atacurile

Forțele ucrainene au fost "primele" care au vizat infrastructura civilă, a declarat joi președintele rus Vladimir Putin, în timp ce bea șampanie, un videoclip care a devenit viral. Imaginile au fost vizualizate de câteva sute de mii de ori, i-a determinat pe unii să speculeze că Putin părea beat. De-a lungul timpului, liderul la Kremlin a avut grijă să nu fie văzut beat în public, notează Politico.

de Redactia Observator

la 09.12.2022, 12:15

Vezi și

Acest comportament este neobișnuit, deoarece Putin are o reputație pentru abstinența controlată - un punct remarcat de economistul suedez Anders Åslund, care a servit ca consilier al guvernelor rus și ucrainean în anii 1990.

"Există mult zgomot în acest moment cu privire la atacurile noastre împotriva infrastructurii energetice a țării vecine", a declarat Vladimir Putin. "Da, o facem, dar cine a început-o? Cine a lovit podul Crimeei?", a adăugat acesta în timp ce părea că se legăna dintr-o parte în alta, vorbind despre explozia din luna octombrie, pentru care Ucraina nu și-a asumat niciodată responsabilitatea.

Apariția lui Putin, motiv de controverse

"Este pentru prima dată când l-am văzut pe Putin beat în orice context", a scris Åslund pe Twitter. "Vorbește prostii ca de obicei, dar pare să-și dea seama că este un ratat. Foarte interesant și promițător. Toți rușii vor vedea că este beat și slab."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rachetele rusești țintesc de câteva săptămâni infrastructura energetică critică a Ucrainei, determinându-l pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski să acuze Moscova că a transformat iarna "într-o armă de distrugere în masă" în noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "E prima dată când îl văd beat". Vesel, cu şampania în mână, Putin acuză Ucraina că a început prima atacurile