Antena Meniu Search
x

Video "E prima dată când îl văd beat". Vesel, cu şampania în mână, Putin acuză Ucraina că a început prima atacurile

Forțele ucrainene au fost "primele" care au vizat infrastructura civilă, a declarat joi președintele rus Vladimir Putin, în timp ce bea șampanie, un videoclip care a devenit viral. Imaginile au fost vizualizate de câteva sute de mii de ori, i-a determinat pe unii să speculeze că Putin părea beat. De-a lungul timpului, liderul la Kremlin a avut grijă să nu fie văzut beat în public, notează Politico.

De Redactia Observator la 09.12.2022, 12:15
Vezi și

Acest comportament este neobișnuit, deoarece Putin are o reputație pentru abstinența controlată - un punct remarcat de economistul suedez Anders Åslund, care a servit ca consilier al guvernelor rus și ucrainean în anii 1990.

"Există mult zgomot în acest moment cu privire la atacurile noastre împotriva infrastructurii energetice a țării vecine", a declarat Vladimir Putin. "Da, o facem, dar cine a început-o? Cine a lovit podul Crimeei?", a adăugat acesta în timp ce părea că se legăna dintr-o parte în alta, vorbind despre explozia din luna octombrie, pentru care Ucraina nu și-a asumat niciodată responsabilitatea.

Apariția lui Putin, motiv de controverse

"Este pentru prima dată când l-am văzut pe Putin beat în orice context", a scris Åslund pe Twitter. "Vorbește prostii ca de obicei, dar pare să-și dea seama că este un ratat. Foarte interesant și promițător. Toți rușii vor vedea că este beat și slab."

Pe acelaşi subiect

Rachetele rusești țintesc de câteva săptămâni infrastructura energetică critică a Ucrainei, determinându-l pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski să acuze Moscova că a transformat iarna "într-o armă de distrugere în masă" în noiembrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » "E prima dată când îl văd beat". Vesel, cu şampania în mână, Putin acuză Ucraina că a început prima atacurile