Antena Meniu Search
x

Ea este PRIMA VICTIMĂ a atacatorilor din Marea Britanie! Christine avea 30 de ani şi a MURIT chiar în braţele logodnicului ei, pe Podul Londrei (VIDEO)

Christine Archibald sau “Chrissy”, cum îi spuneau prietenii, din Canada, a fost identificată de poliţia din Londra ca fiind prima victimă a atentatului sângeros de sâmbătă seară, soldat cu moartea a şapte persoane şi rănirea a altor 48. 

Christine Archibald sau “Chrissy”, cum îi spuneau prietenii, din Canada, a fost identificată de poliţia din Londra ca fiind prima victimă a atentatului sângeros de sâmbătă seară, soldat cu moartea a şapte persoane şi rănirea a altor 48. 

Ieri, premierul canadian Justin Trudeau anunţa că printre cele șapte persoane ucise în atacul comis de trei indivizi care au intrat cu o dubă în pietoni și apoi i­au înjunghiat pe alții pe Podul Londrei, se află şi un cetăţean canadian. 

Potrivit The Independent, este vorba despre Christine Archibald, prima persoană ucisă în atentat. Tânăra în vârstă de 30 de ani a murit chiar în brațele logodnicului ei, pe Podul Londrei.

De curând, Chrissy se mutase în Europa pentru a fi alături de viitorul ei soţ. 

Pe acelaşi subiect

Familia tinerei a dat publicităţii un comunicat prin intermediul căruia a confirmat moartea femeii.

Potrivit profilului ei de pe LinkedIn, Christine Archibald era licenţiată în asistenţă socială şi lucra la un adăpost pentru persoanele defavorizate.

Aseară, ISIS a revendicat responsabilitatea atacurilor teroriste de la Londra, soldate cu şapte morţi şi 48 de răniţi, între care 21 sunt în stare critică. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Un detaşament al Statului Islamic a executat atacul de ieri de la Londra", se arată într-o scurtă declaraţie postată pe site-ul oficial al agenţiei media a Statului Islamic, Al Amaq.

O dubă a intrat în pietoni pe London Bridge, sâmbătă seara, la ora locală 22.00 (duminică, 0.00, ora României), iar apoi trei bărbaţi au ieşit din maşină şi au înjunghiat oameni în zona apropiere, în Borough Market.

Poliţia a anunţat că cei trei bărbaţi au fost împuşcaţi mortal în opt minute de la primul apel de urgenţă la 999.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ea este PRIMA VICTIMĂ a atacatorilor din Marea Britanie! Christine avea 30 de ani şi a MURIT chiar în braţele logodnicului ei, pe Podul Londrei (VIDEO)