Antena Meniu Search
x

Video Ea este românca ucisă fără milă în Spania. Nicoleta a fost înjunghiată de mai multe ori chiar de soţul ei

O româncă a fost ucisă sâmbătă noaptea în Spania. Călău i-a fost chiar soţul ei, care a înjunghiat-o de mai multe ori, în urma unei dispute. Cazul româncei a emoţionat comunitatea din oraşul Alvero, care a decretat trei zile de doliu şi a ţinut ieri un minut de reculgere în memoria ei. 

Vezi și

Preţ de un minut, timpul s-a oprit în loc in oraşul Alovera. Zeci de oameni s-au strâns în faţa primăriei, unde au ţinut un moment de reculegere pentru românca ucisă sâmbătă noaptea.

La ora 23.30, soţul ei a sunat la poliţie şi a anunţat crima. Ajunşi la faţa locului, paramedicii nu au putut decât să constate decesul. Nicoleta Clara a murit după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de soţul său, un spaniol în vârstă de 54 de ani. 

Mercedes Gomez, reprezentant al guvernului din Gualarjara: Nu mai putem permite să se întâmple încă o crimă în cuplu. Poliţia se ocupă acum de cazurile celor care au fost ucişi, dar şi ale celor care se află în pericol. 

Presupusul criminal era gelos şi uneori consuma droguri

Pe acelaşi subiect

Individul a fost arestat de agenţii Gărzii Civile şi ai Poliției Locale şi urmează să fie adus în faţa instanţei. Bărbatul nu avea alte antecedente penale, însă apropiaţii spun că era gelos şi uneori consuma droguri, fapte care ar fi dus la mai multe certuri în cuplu. 

Maria Purificacion Tortuero, primarul oraşului Alovera: Cei din Alvero vor să transmită un răspuns puternic, o condamnare a acestor crime care au loc în societatea de astăzi. Şi vrem ca azi să fie ultima zi când primim o astfel de veste.

Trei zile de doliu au fost decretate în oraşul din Guadalajara pentru Nicoleta Clara.

Românca este a 15-a femeie ucisă de partener anul acesta, în Spania, ţara care se află în plină campanie împotriva violenţei domestice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ea este românca ucisă fără milă în Spania. Nicoleta a fost înjunghiată de mai multe ori chiar de soţul ei