Antena Meniu Search
x

Ei sunt presupuşii criminali ai Nicolettei, românca torturată şi arsă de vie în Italia. După ce au ucis-o, cei doi iubiţi s-au dus să danseze

Destin tragic pentru o tânără româncă, adoptată în urmă cu 20 de ani de o familie din Italia. În noaptea de marţi spre miercuri, Nicoletta Indelicato a fost găsită moartă pe un câmp din Sant'Onofrio, lângă Marsala. 

Destin tragic pentru o tânără româncă, adoptată în urmă cu 20 de ani de o familie din Italia. În noaptea de marţi spre miercuri, Nicoletta Indelicato a fost găsită moartă pe un câmp din Sant'Onofrio, lângă Marsala. 

Presa din Pensinsulă publică noi informaţii despre crima înfiorătoare a cărei victimă a căzut tânăra româncă Nicoletta Indelicato. Principalii suspecţi sunt o altă româncă şi iubitul ei italian.

Margareta Buffa, o româncă de 29 de ani, şi iubitul ei italian, Carmelo Bonetta, de 34 de ani, au fost arestaţi, ieri dimineaţă, fiind acuzaţi că au omorât-o pe românca rezidentă în Marsala, provincia Trapani.

Tânăra de 25 de ani fusese dată dispărută de familie duminică.

Pe acelaşi subiect
Nicoletta Indelicato, o tânără româncă de 25 de ani, a fost găsită moartă pe un câmp din Sant'Onofrio, Marsala

Deşi, ininţial, surse din anchetă declarau că cea care a mărturisit crima a fost Margareta Buffa, indicând chiar locul unde ea şi iubitul ei italian au omorât-o pe româncă, informaţii de ultimă oră anunţă faptul că cel care i-a dus pe carabinieri la locul crimei a fost, de fapt, Carmelo Bonetta.

De cealaltă parte, Margareta Buffa, de asemenea arestată pentru crimă, susţine că nu-şi aminteşte nimic de noaptea de sâmbătă spre duminică. Spune că s-a trezit pe la ora 2.00 dimineaţa, duminică, în casa lui Carmelo, apoi au mers la dans. Povestea ei, însă, nu i-a convins pe anchetatori, scrie tp24.it.

Procurorii au refăcut filmul teribilei crime, şi, punând cap la cap declaraţiile tuturor celor audiaţi, au ajuns la concluzia că Margareta Buffa şi iubitul Carmelo Bonetta au mers la dans după ce au omorât-o pe Nicoletta Indelicato. 

Românca a murit în chinuri groaznice

Între Nicoletta Indelicato şi Margareta Buffa, ambele românce adoptate de familii siciliene, existau tensiuni, motivul crimei fiind, se pare gelozia. 

Margareta le-ar fi spus anchetatorilor că Nicoletta a făcut-o prostituată pe o reţea de socializare, însă, persoane din anturajul celor două susţin că românca de 25 de ani ar fi flirtat, la un moment dat cu Bonetta, lucra care a înfuriat-o pe Buffa.

Potrivit freepressonline.it, care citează ANSA, Buffa şi Bonetta au atras-o pe Nicoletta pe câmpul din Sant'Onofrio, au bătut-o, au înjunghiat-o de cel puţin şase şase ori, au ars-o cu ţigara, apoi i-au dat foc. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit medicilor legişti, este posibil ca fata să fi fost incendiată când era încă în viaţă.

Carabinierii şi procurorii din Marsala sunt convinşi că, imediat după ce au ucis-o pe fată, criminalii au încercat să ascunsă fapta, îngropând cadavrul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Stiri externe » Ei sunt presupuşii criminali ai Nicolettei, românca torturată şi arsă de vie în Italia. După ce au ucis-o, cei doi iubiţi s-au dus să danseze