Antena Meniu Search
x

Elena Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi. Anunțul făcut azi de Ministerul Justiţiei din Costa Rica

Elena Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi în închisoarea Vilma Curling, de la periferia capitalei San Jose, a anunțat, vineri, Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica.

Elena Udrea își poate vedea copilul de două ori pe zi - facebook

Elena Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi în închisoarea Vilma Curling, de la periferia capitalei San Jose, a anunțat, vineri, Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica.

Site-ul lateja.cr scrie că, inițial, s-a crezut că Elena Udrea, care a fost reținută, săptămâna trecută, pe o stradă din San Jose în timp ce se plimba cu fetița ei, Eva Maria, va cere să-i fie adus copilul în fostul penitenciar „Păstorul cel bun”, pentru a sta împreună tot timpul, lucru care nu s-a întâmplat.

Ministerul Justiţiei şi Păcii din Costa Rica a comunicat, prin intermediul purtătorului de cuvânt, că Elena Udrea a fost informată că poate să-și vadă fetița de două ori pe zi.

"Elena Udrea a fost informată că există un modul maternal în penitenciarul de la periferia oraşului San Jose în cazul în care este interesată să aducă bebelușul acolo. Directorul închisorii așteaptă un răspuns de la ea", susțin sursele citate.

Pe acelaşi subiect

Ministerul a adăugat că lipsa unui răspuns din partea Elenei Udrea nu înseamnă că aceasta nu-și poate vedea copilul, însă vizitele sunt scurte.

"Copilul nu este admis în mod permanent, este adus de două ori pe zi pentru a fi alăptat, într-un spaţiu special. Este procedura care se aplică și în cazul celorlalte deţinute care solicită acest lucru”, a anunțat instituția.

Eva Maria s-a născut pe 20 septembrie. Pe data de 3 octombrie, Elena udrea și Alina Bica au fost reținute de Interpol pe o stradă din San Jose, ele fiind ulterior încarcerate în închisoarea care se numește acum Vilma Curling.

Cele două românce au făcut apel la decizia privind arestarea lor preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Elena Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi. Anunțul făcut azi de Ministerul Justiţiei din Costa Rica