Antena Meniu Search
x

Adrian Alexandrov, dezvăluiri tulburătoare din Costa Rica: "Elena e într-o stare gravă, mă tem pentru viaţa copilului" (Video)

Logodnicul Elenei Udrea a făcut noi dezvăluiri tulburătoare din Costa Rica. Adrian Alexandrov a declarat, aseară, la emisiunea "Sinteza Zilei", că Elena Udrea este în stare gravă şi că a început să plângă când şi-a văzut fetiţa.

Logodnicul Elenei Udrea a făcut noi dezvăluiri tulburătoare din Costa Rica. Adrian Alexandrov a declarat, aseară, la emisiunea "Sinteza Zilei", că Elena Udrea este în stare gravă şi că a început să plângă când şi-a văzut fetiţa.

Elena Udrea şi Alina Bica au contestat arestul preventiv în Costa Rica. O spune Adrian Alexandrov, care a precizat că cele două au depus toate actele necesare pentru judecarea cererilor şi asteaptă decizia judecătorilor.

"În acest moment speră să fie eliberate cât mai curând. Ieri s-au depus documentele pentrz cererea de eliberare. Niciuna dintre ele nu şi-ar dori să fie expulzată în România. Îşi doresc să fie eliberate", a spus iubitul Elenei Udrea.

Pe acelaşi subiect

Adrian Alexandrov a făcut dezvăluiri tulburătoare şi despre starea Elenei Udrea. 

Fostul ministru al Dezvoltării a început să plângă când şi-a văzut fetiţa, pentru prima dată de când a fost reţinută de Interpol.

"Situaţia Elenei Udrea e total nefericită. A fost prima dată când am mers cu fetiţa la ea. Când a văzut-o a izbucnit în plâns aşa de tare încât mi-a sfâşiat mie sufletul", a declarat Alexandrov în emisiunea "Sinteza Zilei".

Logodnicul Elenei Udrea spune că în penitenciar fostul ministru nu are acces la medicamente: "Singurul lucru pe care ştiu sigur că îl au este doar apa rece. Ea fiind mamă, abia a născut, are nevoie de anumite condiţii, iar cei de la penitenciar nu ma-au lăsat să-i aduc anumite medicamente de care are nevoie".

Alexandrov a spus că se teme în continuare pentru siguranţa sa şi a copilului lor atât timp cât se vorbeşte despre sume mari de bani, iar locuinţa lor a fost expusă mediatic în ultima perioadă.

"Singura îngrijorare este că a fost expusă adresa. Nu am mai scos copilul afară de teamă să nu se întâmple ceva. Aici au loc răpiri, sechestrări, răscumpărări. Nu pot să risc. Nu mai scot copilul la plimbare în afara blocului. Dacă Elena va ieşi, ne vom schimba domiciliul", a continuat Adrian Alexandrov.  

Acesta a vorbit şi despre informaţiile potrivit cărora la momentul arestării Elenei Udrea au fost prezenţi şi cetăţeni români. 

"Când am fost opriţi pe stradă, unul dintre agenţi a făcut câţiva ăaşi şi ne-a filmat câteva secunde cu telefonul mobil. Am văzut imaginile difuzate, acel videoclip, dar este o poză de la depărtate care surprinde tot momentul. Acea poză este suspectă, posibil făcută de altcineva", a explicat Alexandrov.

Iubitul Elenei Udrea mai spune că, deşi şeful Interpol a afirmat că nu ştia nimic despre Elena Udrea, avocatul ei ar fi avut o întrevedere cu acesta în luna iulie.

În urmă cu nouă zile, Elena Udrea și Alina Bica au fost reţinute, iar apoi încarcerate la închisoarea de femei, în Costa Rica.

Cele două au fost săltate de pe stradă, la o diferenţă de câteva ore. (Vezi video aici)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Adrian Alexandrov, dezvăluiri tulburătoare din Costa Rica: "Elena e într-o stare gravă, mă tem pentru viaţa copilului" (Video)