Antena Meniu Search
x

Experiența de coșmar a unor turiști britanici blocați în România, după ce zborul WizzAir a fost anulat: "Am stat 12 ore fără să ni se ofere ceva"

Un grup de turiști britanici aa rămas blocat în România, după ce zborul lor Wizz Air „a lovit un stol de păsări” și a declanșat un incendiu la motor când părăsea Bulgaria.

de Redactia Observator

la 29.09.2022 , 21:56

Un cuplu de la Preston, Steve Fludder și Emma Bradley, au spus că au rămas surprinși după ce călătoria lor înapoi în Marea Britanie a trebuit să fie întreruptă, când avionul care transporta aproximativ 150 de pasageri a încercat să plece din orașul Varna. Steve a declarat că a rezervat marți, 27 septembrie, zborul Wizz Air către Liverpool pentru el și partenera sa, ca parte a unui pachet de călătorie cu Love Holidays, relatează Indepenent.

Eram pe cale să decolăm, vârful avionului tocmai se ridicase puțin și apoi a lovit un stol de păsări, nu o pasăre, un stol mare de păsări și motorul a izbucnit în flăcări. Erau flăcări care ieșeau din spatele motorului. A fost nebunesc", a declarat Steve Fludder.

Grupul de șase a ajuns să împartă o cameră cu doar două paturi. Patru dintre ei au fost nevoiți să doarmă pe podea

Articolul continuă după reclamă

După incident, cuplul și alți patru pasageri au fost duși de un taxi, timp de patru ore și jumătate până, în România. Grupul de șase a ajuns să împartă o cameră cu doar două paturi. Patru dintre ei au fost nevoiți să doarmă pe podea, în timp ce unui bărbat de 70 de ani și altuia care avea doar un picior li s-au oferit paturile. Când au ajuns prima dată la hotel, conducerea le-a spus că nu sunt camere disponibile, potrivit lui Steve.

Pe acelaşi subiect

 „Abia în jurul orei 23.30, după ce ne-au privit plângând timp de o oră, managerul hotelului ne-a găsit o cameră. Nu era o cameră frumoasă. Dar tot ne-au dat acea cameră și ne-au dat ceva de mâncare, niște resturi de la restaurant, așa că am luat mâncarea rece. Noaptea în camera de hotel a fost îngrozitoare, am stat întins pe podea. Sunt un tip mare, nu sunt chiar făcut să stau pe pământ cu un prosop drept pernă. Toată lumea a stat cel puțin 12 ore fără mâncare sau băutură, nu ni s-a oferit nimic. Unul dintre bătrâni tremura și îi era foarte foame”, a declarat Steve.

Reprezentanții Wizz Air le-ar fi spus pasagerilor că următorul zbor disponibil către Liverpool ar fi pe 8 octombrie, aproape două săptămâni mai târziu, deoarece cel de la 1 octombrie era complet rezervat.

De atunci, li s-a spus că există o șansă să poată fi puși într-un zbor către Marea Britanie astăzi, 29 septembrie, a declarat bărbatul. 

Au încercat să agreseze oamenii să zboare la Londra, dar nu au acoperit călătoria oamenilor de la Londra la Liverpool. Sunt oameni, cupluri tinere, care nu își permit această călătorie și nu știu ce să facă”, a adăugat acesta.

Ne pare rău să auzim de experiența domnului Fludder, după ce WizzAir și-a anulat zborul cu un preaviz scurt. Suntem în contact regulat cu acesta și suntem la îndemână pentru a vorbi în continuare cu compania sa aeriană, după cum este necesar, pentru a ne asigura că situația lui este rezolvată cât mai repede posibil”, a delarat un un purtător de cuvânt al Love Holidays.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Stiri externe » Experiența de coșmar a unor turiști britanici blocați în România, după ce zborul WizzAir a fost anulat: "Am stat 12 ore fără să ni se ofere ceva"