Antena Meniu Search
x

Video Sute de pasageri Wizz Air s-au trezit cu zborul anulat chiar înainte de îmbarcare. Ce explicaţie a oferit compania

Au trecut de controlul de securitate din aeroport şi de cel al paşapoartelor, iar chiar când se pregăteau de îmbarcare, compania aeriană a decis să le anuleze cursa. Este situaţia a sute de pasageri care urmau să zboare ieri de la Bucureşti spre Londra şi invers, cu o cursă a companiei Wizz Air. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 26.09.2022, 14:29

Vezi și

Pasagerilor nu li s-a dat niciun fel de explicaţie, dar ulterior Observator a contactat compania aeriană, care a şi răspuns: Motivul care stă în spatele acestor anulări ar fi de natură operaţională. Acest lucru poate însemna inclusiv lipsă de personal şi de aeronave.

Cursa de ieri Bucureşti-Londra nu este singura anulată. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi de dimineaţă cu aceeaşi cursă Bucureşti - Londra, inclusiv cu o cursă de la Cluj la Paris sau aseară, cursa de la Iaşi la Londra. Cei care se aflau în aeroport au avut două opţiuni la dispoziţie: fie să îşi cumpere bilete de avion la prima cursă disponibilă, fie să plece acasă şi să se organizeze. 

Cei care trec prin astfel de situaţii trebuie să ştie că sunt îndreptăţiţi să primească o compensaţie de până la 400 de euro. Toate aceste situaţii au în spate inclusiv faptul că Blue Air a decis să anuleze în masă toate zborurile pentru o lună, motiv pentru care celălalte companii aeriene, mai ales cele low-cost, trebuie să preia fluxul de pasageri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sute de pasageri Wizz Air s-au trezit cu zborul anulat chiar înainte de îmbarcare. Ce explicaţie a oferit compania