Antena Meniu Search
x

Video Falsul medic Matteo Politi, care a desfigurat zeci de pacienţi. Decizia Curţii de Apel din Veneţia privind extrădarea în România

Falsul medic italian Matteo Politi nu va fi extrădat în România. Decizia Curţii de Apel din Veneţia a fost ca aşa-numitul chirurg să îşi ispăşească pedeapsa în Italia pentru înşelăciune şi fals în scrisuri.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 08:44

Vezi și

Matteo Politi, falsul medic estetician care a desfigurat zeci de românce, a fost arestat în Italia. Acesta nu va fi extrădat însă în România.

Cu toate acestea, instanţa a validat pedeapsa dată de Curtea de Apel din București. Matteo Politi a fost condamnat de justiția din România la 3 ani și 10 luni de închisoare în martie anul acesta, dar a fost prins de carabinieri abia pe 22 august şi arestat.

Cazul italianului a fost descoperit în urmă cu patru ani după ce a operat de zeci de ori în ţara noastră fără a avea studii de medicină. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Falsul medic Matteo Politi, care a desfigurat zeci de pacienţi. Decizia Curţii de Apel din Veneţia privind extrădarea în România