Antena Meniu Search
x

FILMUL atentatului terorist de la New York, soldat cu 8 MORȚI și 11 răniți. Ce au descoperit polițiștii în mașina tânărului care a provocat dezastrul (VIDEO)

Un bărbat de 29 de ani a intrat cu un camion pe o pistă de biciclete din Manhattan, provocând moartea a opt persoane și rănirea altor 11. Poliția l-a împușcat p

Un bărbat de 29 de ani a intrat cu un camion pe o pistă de biciclete din Manhattan, provocând moartea a opt persoane și rănirea altor 11. Poliția l-a împușcat pe suspect în abdomen.

FILMUL atacului de la New York

Conform Poliţiei, la ora 3.09 pm, un bărbat în vârstă de 29 de ani a intrat cu un camion închiriat al Home Depot pe o alee destinată pietonilor şi bicicliştilor din Manhattan.

Vehiculul şi-a continuat drumul pe alee, rezultatul fiind decesul a opt persoane şi rănirea altor 11, care nu au însă răni care să le pună în pericol viaţa.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce se îndrepta către sud, camionul s-a ciocnit cu un microbuz şcolar.

După ciocnirea cu microbuzul şcolar, şoferul camionului a coborât din maşină având asupra sa două arme, iar un poliţist a tras în direcţia sa, împuşcându-l în abdomen. Bărbatul a fost ulterior reţinut,

Poliţia din New York anunţă că la locul atacului din Manhattan au fost găsite o armă pentru paintball şi un pistol cu bile.

"Acesta a fost un act de terorism"

Primarul orașului New York, Bill de Blasio, a calificat incidentul drept un act terorist. 

"Acesta a fost un act de terorsim şi în special un act laş de terorism", a spus el.

Totodată, comisarul James P. O'Neill de la Poliţia din New York a declarat că suspectul a făcut o declaraţie care a condus poliţia la concluzia că incidentul este unul terorist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » FILMUL atentatului terorist de la New York, soldat cu 8 MORȚI și 11 răniți. Ce au descoperit polițiștii în mașina tânărului care a provocat dezastrul (VIDEO)