Antena Meniu Search
x

Finalistă la Miss Italia riscă să-și piardă vederea. A fost STROPITĂ CU ACID de fostul iubit

Gessica Notaro, o tânără care s-a remarcat în finala concursului Miss Italia, e în spital, după ce a fost atacată cu acid de fostul iubit. Ea riscă să-și piardă vederea.

Gessica Notaro, o tânără care s-a remarcat în finala concursului Miss Italia, e în spital, după ce a fost atacată cu acid de fostul iubit. Ea riscă să-și piardă vederea.

Gessica Notaro a fost internată cu arsuri profunde pe față la spitalul din Cesena. Are răni, de asemenea, pe șold și pe picior. Gessica, 28 de ani, a fost atacată în fața casei sale de fostul iubit, care a stropit-o cu acid.

Potrivit presei, individul de 29 de ani, care e bodyguard, o hărțuia permanent pe tânără, după ce ea a rupt relația, în august anul trecut. Tânărul avea și un ordin de restricție din cauza incidentelor pe care le-a provocat și nu avea voie să se apropie de casa fostei miss.

Pe acelaşi subiect

Gessica Notaro, care a fost și prezentator tv, iar mai nou era antrenor de delfini, ar urma să fie supusă unei operații estetice. Ea și-ar putea pierde însă vederea, pentru că ochii i-au fost afectați de atacul cu acid.

Notaro l-a cunoscut pe fostul iubit la acvariumul din Rimini, unde au lucrat împreună, o perioadă. Relația lor nu a fost însă una strălucită.

În urma teribilului atac, individul a ajuns în arestul poliției italiene. El ar fi negat că ar fi comis atacul, spune presa locală.

Gessica Notaro a fost Miss Romagna și a ajuns în finala Miss Italia în 2007.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Finalistă la Miss Italia riscă să-și piardă vederea. A fost STROPITĂ CU ACID de fostul iubit