Antena Meniu Search
x

Flori, fostă dansatoare româncă în Italia, a sedus și stors de bani un bătrân de 80 de ani. Cum l-a păcălit tânăra pe octogenar

Flori, o româncă de 38 de ani din Italia, fostă dansatoare, va trebui să răspundă în faţa autorităţilor din Peninsulă, fiind acuzată că a sedus și înșelat bărbați singuri, mai ales bătrâni, cărora le oferea servicii sexuale, iar apoi îi şantaja şi storcea de bani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.05.2021, 13:25

Flori, o fostă dansatoare româncă din Italia, a sedus și stors de bani un bătrân de 80 de ani. Cum l-a păcălit tânăra pe octogenar - Profimedia / imaginie ilustrativă

Românca de 38 de ani, rezidentă în Altavilla şi fostă dansatoare într-un club de noapte din Asiago, a intrat în atenţia carabinierilor la sfârşitul verii trecute, odată cu o plângere depusă de un italian în vârstă de 80 de ani.

Omul le-a spus apoliţiştilor că a fost victima unei escrocherii. Italianul a povestit că fusese înşelat de o româncă, de profesie dansatoare, cu numele de scenă Flori.

De altfel, bătrânul era la a doua plângere împotriva femeii, prima fiind depusă la începutul anului 2016. Bărbatul susţinea atunci că a întâlnit-o pe Flori într-un club de noapte, că între cei doi au urmat mai multe întâlniri, în care au întreținut relații intime.

La acea vreme, tânăra dansatoare l-ar fi asaltat pe italian cu numeroase mesaje în care îi spunea că este bolnavă și că are nevoie de îngrijiri medicale. Ar fi reușit, astfel, să stoarcă de la naivul italian mai multe sume de bani. 

Pe acelaşi subiect

Flori l-a păcălit pe bătrânul italian de 14.000 de euro

În ultimele luni, Flori a venit din nou la bătrân, care a căzut iar în mrejele româncei. Cei doi au întreținut relații sexuale, iar ea l-a făcut să creadă că a lăsat-o însărcinată. 

A fost momentul în care a început un nou calvar pentru octogenarul italian.

Românca îl suna mereu și îi cerea bani. Într-un final, Flori a reuşit să obţină de la bătrând 14.000 de euro, bani despre care românca i-a spus că îi sunt necesari ca să plătească presupusul avort, la o clinică din Bassano și apoi la o alta din Asiago.

Procuorii cer acum în instanță punenerea sub acuzare a româncei, pentru infracțiunea de extorcare și înșelăciune agravată. De asemenea, sub acuzare a fost pus și soțul româncei, în vârstă de 46 de ani, relatează publicația Il Giornale di Vicenza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Flori, fostă dansatoare româncă în Italia, a sedus și stors de bani un bătrân de 80 de ani. Cum l-a păcălit tânăra pe octogenar