Antena Meniu Search
x

Video Tânăr român, găsit carbonizat pe un câmp din Italia. Avea arsuri pe 80% din corp

Un român din Italia a fost găsit mort pe un câmp din Stupinigi, un cătun al comunei Nichelino din Torino. Bărbatul de 40 de ani avea arsuri pe 80% din corp.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.05.2021, 12:22

Un trecător a fost cel care a făcut macabra descoperire. S-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 17.00, moment în care au fost imediat alertată poliţia.

Potrivit publicaţiei La Stampa, un apicultor a găsit cadavrul, lângă care se mai aflau un telefon mobil şi o bicicletă. Din primele verificări, criminaliştii sosiţi la faţa locului au stabilit că bărbatul avea arsuri în proporție de 80% pe corp.

La Stampa

Cu toate acestea, lângă cadavru, dar nici în apropiere, nu a fost găsit niciun recipient care să fi conținut benzină sau alt tip de lichid inflamabil.

Pe acelaşi subiect

primatorino.it

Bărbatul nu avea documente la el, însă la scurt timp, carabinierii au reușit să-l identifice. 

Este vorba despre un român în vârstă de 40 de ani care locuia în Beinasco, nu departe de locul unde a fost descoperit. 

Andrei, tatăl unui băiețel de 7 luni, a fost abandonat mort pe un câmp din Italia

La sfârşitul anului trecut, un alt român, în vârstă de 22 de ani, a avut parte de un sfârşit tragic în Italia. Andrei Radu Miron a fost găsit mort tot pe un câmp, în Chivasso, zona localității Baraccone. Tânărul era tatăl unui băiețel de numai 7 luni.

Tânărul român, originar din Bacău, locuia în Crescentino, o comună în provincia Vercelli, împreună cu iubita lui și fiul lor de numai 7 luni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit publicației locale Quotidiano del Canavese, pe corpul lui Andrei nu au fost găsite urme de violență, astfel că anchetatorii nu au exclus varianta ca băiatul să fi murit din cauze naturale.

Procuratura din Ivrea a deschis un dosar pentru omor și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la moartea românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Tânăr român, găsit carbonizat pe un câmp din Italia. Avea arsuri pe 80% din corp