Antena Meniu Search
x

Fostul poliţist Toni Găină, vedetă la Barcelona. Oferă servicii de securitate turiştilor, contra cost

Toni Găină, un fost poliţist român de 47 de ani, oferă servicii de securitate turiştilor din Barcelona pentru preţul de 50 de euro pe oră.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.07.2019, 16:54

Toni Găină, un fost poliţist român de 47 de ani, oferă servicii de securitate turiştilor din Barcelona pentru preţul de 50 de euro pe oră.

Toni Găină a devenit o adevărată vedetă locală, după ce la serviciile sale au apelat în special turişti italieni şi nemţi.

Fostul poliţist Toni Găină face 50 de euro pe oră pentru servicii de securitate oferite în Barcelona

Conform Cronica Global, care l-a intervievat pe fostul poliţist român, Toni Găină dă asigurări că poate supraveghea fără probleme un grup de maxim 40 de turişti şi chiar spune că aceştia nu vor fi implicaţi în incidente neplăcute în perioada în care el se ocupă de siguranţa oamenilor.

Ba chiar Toni Găină spune că are legături importante în poliţia locală şi transmite agenţilor mişcările care i se par suspecte avertizându-i că într-un loc sau altul din oraş acţionează hoţi de buzunare sau alţi infractori.

Toni Găină a povestit jurnaliştilor catalani că a renunţat la jobul avut în Poliţia Română din cauza unor probleme de sănătate şi a ales Spania, respectiv Barcelona, graţie situaţiei financiare net superioare.

Fostul poliţist român şi-a lăsat deocamdată familia în ţară şi nu crede că preţul cerut, 50 de euro pe oră, este unul mare, în condiţiile în care oferă servicii de securitate pentru până la 40 de turişti, iar aceştia ar avea mai mult de suferit dacă ar cădea victime unor infracţiuni.

Toni Găină a fost inspirat în demersul său de alţi oameni care oferă astfel de servicii în oraşe precum Roma sau Praga şi spune că prezenţa lui este în permanenţă una discretă, el observând grupul de turişti de la distanţă.

Fostul poliţist român nu a dorit ca jurnaliştii catalani să prezinte fotografii cu el, pe motiv că ar putea fi identificat în oraş, dar spune că, în cazul în care afacerea lui se va bucura de tot mai mult succes, îşi va dezvolta business-ul şi în alte oraşe precum Madrid sau Sevilla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Fostul poliţist Toni Găină, vedetă la Barcelona. Oferă servicii de securitate turiştilor, contra cost