Antena Meniu Search
x

Fostul papă Benedict al XVI-lea, grav bolnav după ce s-a întors dintr-o călătorie în ţara natală

Fostul papă Benedict al XVI-lea este grav bolnav, după ce s-a întors la Vatican dintr-o vizită în Germania, susține presa germană, care-l citează pe biograful papei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.08.2020, 12:16

Fostul papă Benedict al XVI-lea, grav bolnav după ce s-a întors dintr-o călătorie în ţara natală
Fostul papă Benedict al XVI-lea, grav bolnav după ce s-a întors dintr-o călătorie în ţara natală - DPA Images / Sven Hoppe via Hepta
  • Benedict a mers în Bavaria natală în iunie pentru a-i face o ultimă vizită fratelui Georg Ratzinger, în vârstă de 96 de ani, care a și murit la scurt timp după aceea.
  • Benedict a devenit foarte fragil, iar vocea sa abia se aude, a spus biograful Peter Seewald.

Benedict, în vârstă de 93 de ani, a devenit foarte fragil, iar vocea sa abia se aude, a spus biograful Peter Seewald cotidianului.

Dar, la o întâlnire cu Seewald, sâmbătă, Benedict, născut în Germania, părea optimist și a spus că ar încerca să scrie din nou, dacă își va recăpăta puterea, a spus raportul, care precizează că fostul papă suferă de zona zoster.

Benedict a mers în Bavaria natală în iunie pentru a-i face o ultimă vizită fratelui Georg Ratzinger, în vârstă de 96 de ani, care a și murit la scurt timp după aceea, scrie Mediafax.

Acceasta fost prima călătorie a lui Benedict în afara Italiei din 2013, anul în care a demisionat.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Fostul papă Benedict al XVI-lea, grav bolnav după ce s-a întors dintr-o călătorie în ţara natală