Antena Meniu Search
x

Gestul care a aruncat în aer Spania. Oamenii cer în stradă demisia lui Luis Rubiales, iar procuratura a deschis o anchetă. Inclusiv ONU a intervenit

Scandalul de la vârful Federaţiei spaniole de fotbal atinge cote neaşteptate. Mama preşedintelui instituţiei a intrat în greva foamei într-o biserică în semn de susţinere pentru fiul ei. 

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 14:02

Vezi și

Luis Rubiales a fost suspendat de FIFA pentru că a sărutat pe gură o jucătoare. Gestul a avut loc la ceremonia de premiere de după câştigarea Cupei Mondiale şi a provocat furia societăţii civile.

Mii de spanioli i-au cerut demisia în stradă, iar procuratura a deschis o anchetă pentru abuz sexual. Liderii regionali ai Federaţiei spaniole i-au cerut şi ei demisia imediată. Chiar şi purtătorul de cuvânt al secretarului general de la ONU a spus că sărutul nu a părut consensual, iar drepturile femeilor trebuie respectate.

"Telenovela Rubiales" continuă

Angeles Béjar, mama preşedintelui Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a mers luni dimineaţă la biserica Divina Pastora din Motril, în sudul Spaniei, şi a început o grevă a foamei până când se va găsi o soluţie pentru a opri "vânătoarea inumană şi sângeroasă" a fiului ei, care "nu merită" ceea ce i se întâmplă, anunţă Marca.

Împreună cu sora sa, ea spune că va rămâne închisă în parohie "pe termen nelimitat, zi şi noapte" până când se va face dreptate pentru Luis Rubiales. Angeles Béjar este convinsă că fiul ei "este incapabil să facă rău cuiva" şi nu înţelege de ce toată lumea "este crudă cu el".

De asemenea, ea îi cere lui Jenni Hermoso să "spună adevărul" şi "să menţină versiunea pe care o avea la începutul evenimentelor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Gestul care a aruncat în aer Spania. Oamenii cer în stradă demisia lui Luis Rubiales, iar procuratura a deschis o anchetă. Inclusiv ONU a intervenit