Antena Meniu Search
x

Harvey Weinstein s-a predat la poliție și a fost arestat. Producătorul a fost dus încătușat în fața unui judecător (Video)

Harvey Weinstein a fost arestat, vineri, la New York, după ce s-a prezentat singur la poliție. Fostul producător american este acuzat că a violat o femeie şi că a obligat-o pe o alta să facă sex oral.

Harvey Weinstein a fost arestat, vineri, la New York, după ce s-a prezentat singur la poliție. Fostul producător american este acuzat că a violat o femeie şi că a obligat-o pe o alta să facă sex oral.

Actualizare: Producătorul a fost dus încătuşat la o curte de justiţie din Manhattan

Harvey Weinstein a fost pus sub acuzare, după ce s-a predat vineri poliţiei din New York, fiind fost dus încătuşat la o curte de justiţie din Manhattan.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În vârstă de 66 de ani, el este învinuit de viol, comportament sexual neadecvat şi abuz sexual comise asupra a două femei, a transmis New York Police Department într-un comunicat.

Identitatea celor două femei nu a fost dezvăluită.

Procurorii din Manhattan îl vor acuza pe Weinstein mai întâi de viol de gradul I şi III în primul caz şi de gradul I pentru act sexual în al doilea caz, a anunțat CNN.

Alte acuzaţii de abuz sexual la adresa sa au fost formulate la Los Angeles şi Londra. 

Procurorii federali din New York au început o investigaţie oficială cu privire la astfel de fapte. 

Ancheta a început după mai multe acuzaţii la adresa lui Weinstein făcute de femei din toată lumea care au mărturisit că au fost hărţuite de bărbaţi celebri. 

Joi, CNN a dezvăluit că şi actorul Morgan Freeman a fost acuzat de hărţuire sexuală şi comportament indecent de opt femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Harvey Weinstein s-a predat la poliție și a fost arestat. Producătorul a fost dus încătușat în fața unui judecător (Video)